Populärt: ShoppingtipsStylingtipsModetrenderNew York Fashion WeekVårmode 2024Streetstyle

Se Guccis modevisning live – direkt från Milano Fashion Week

20 feb, 2019 
Gucci aw18
Det är dags för Milano Fashion Week och här på ELLE kan du se en av dagens största visningar live. Klockan 15 sänder vi livesändningen från Guccis visning här på elle.se!
Annons

Direkt från Milano Fashion Week: Se Guccis AW19-visning här!

Köpenhamn, Stockholm, New York, London. Och nu Milano. Idag är det dags för Milano Fashion Week att dra igång och under de kommande sex dagarna väntas visningar från alla stora italienska modehus. Max Mara, Moncler, Missoni, Bottega Veneta, Prada och Alberta Ferretti är några designers som kommer att visa under den intensiva veckan.

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

På dagens späckade schema hittar vi Gucci, som under eftermiddagen den 20 februari visar sin höst- och vinter kollektion till förväntansfulla åskådare från hela världen. Det italienska modehuset har under de senaste åren haft extravaganta visningar, där kreativiteten har visat sig från sin bästa sida. Något som vi så klart tror kommer att ske även i år!

Klockan 15 idag visar Gucci sin AW19–kollektion i Milano och här på elle.se kommer vi att sända hela livesändningen från visningen.

Är du sugen på att se vad den kreativa chefen Alessandro Michele har skapat för det stora modehuset i år? Ja, då ska du se till att spana in livesändningen ovan!

Förra årets Gucci-visning för AW18:

Gucci aw18
Gucci Aw18 modell.

Förra året blev höst- och vinterkollektionen hos Gucci en stor snackis i modevärlden. Istället för färgglada väskor och utsmyckade skor såg vi lite mer annorlunda accessoarer, som bland annat avhuggna huvuden, babydrakar och ormar. Det var en oerhört dramatisk visning som lämnade åskådarna något chockade.

Annons

Då anordnades visningen i huvudkvarter via Via Mecenate i Milano och scenen var uppbyggd som en operationssal, med allt från kirurgbord till starka operationslampor. En minst sagt kreativ visning med många överraskningar. Vad vi kan vi kan vänta oss från Guccis kreativa chef Alessandro Michele idag återstår att se, men förväntningarna inför årets visning är så klart skyhöga.

Foto: Imaxtree

Läs mer:

Annons