Se Diors (fantastiska!) visningslokal byggas på 30 sekunder

08 okt, 2015 
AvLisa Arnell
Annons

En halv miljon blommor som tak och väggar på en hel visninglokal? Det är sådant som faktiskt händer (och byggs upp) under Paris Fashion Week. Se Diors fantastiska visningslokal byggas på 30 sekunder. 

När Dior visade sin vår– och sommarkollektion 2016 under Paris Fashion Week så var hela lokalen täckt av blommor. Och samma typ av blommor återfanns också bakom catwalken så att de syntes i bakgrunden under hela visningen. Det blev verkligen sommar för en kort stund nu i oktober nere i Paris. Se hur lokalen byggdes upp – och hela visningen här.

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

(och för de riktiga nördarna kan ni se en film från visningslokalen när det inte är några gäster där och intervjuer med gästerna längst ner…)

Så byggdes hela visningslokalen – på 30 sekunder:

Hela visningen: Dior SS16:

Så såg visningslokalen ut innan gästerna klev in i den:

Annons

Gäster (och kändisar) blir intervjuade inför (och efter) visningen: 

Annons