Populärt: ShoppingtipsStylingtipsVårmode 2024Se Min LookTrendiga vårskorELLE-galanRöda mattan

Se alla bilder från Chanels härliga resort-visning i Paris

03 maj, 2019 
Oh la la ! Chanel visade sin maffiga resortkollektion i magiska Grand Palais i Paris i fredags morse. Det är den nya kreativa ledaren Virginie Viards första egna resortkollektion efter Karl Lagerfelds bortgång i februari 2019. Spana in kollektionen och bilderna från visningen!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Karl Lagerfelds ande svävade över Grand Palais i Paris under visningen morgonen den 3 maj, där alla kännetecken som står för den store modemästaren var på plats. Till exempel den maffiga set designen, en armé av modeller i fantastiska Chanel looks och väskor som man vill hugga av sin högra hand för.

Resortkollektionen från Chanel

Det är en fräsch resortkollektion fylld med plagg som är perfekta för en lyxig semester i alla klimat. Vi såg flirtiga volangklänningar, snygga randiga tröjor, en hyllning till Coco Chanels fäbless för den marina stilen, med inspiration från den franska kuststaden Deauville. Och så klart en klockren modern tolkning på en Chaneldräkt. Elles chefredaktör Cia Jansson var på plats säger såhär om visningen: –”Det var väldigt förväntansfull stämning. Och Chanel var smarta med att bjuda på en lätt fransk frukost och sen visning istället för riktigt spektaktel. Kollektionen är fylld med energi och lite lättare än vad den brukar och det finns definitivt en känsla av 80-tal med puffbyxor,  dräkter och neonrosa detaljer bland annat.”

Annons

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons
Annons
Annons
Chanel
Annons
Chanel
Chanel

Väskorna på Chanels resortvisning

Vad vore en Chanelvisning utan ett gäng makalöst coola väskor? Spana in dessa godbitar.

Annons
Chanel
Chanel
Chanel
Chanel
Annons

Hår och makeup på Chanels resortvisning

Det är Chanels chefsmakeupartist Lucia Pica som har gjort den snyggt naturliga looken med en bronsig, brun ögonskugga, borstade bryn och snygg lyster. Vissa av modellerna har fått ett par mörka, nästan svart läppar för att bryta av den ungdomliga fräschören. Så snyggt. Håret är fab, antingen en snygg naturligt utfönad look eller en skön ogjord struktur.

Chanel
Chanel
Annons
Chanel
Chanel
Chanel
Annons

Scenografin i Grand Palais under Chanels resortvisning

Chanels visningar  är legendariska på grund av sin storlek och den oftast helt makalösa setdesignen som man bygger upp i det gigantiska Grand Palais i Paris. Den här säsongen har man byggt upp en tågstation med inspiration av den franska i rivieran i en otroligt vacker Art Noveau-stil som var populär i början av 1900-talet. Tänk de sirliga Paris metro-skyltarna så hamnar vi i rätt stilperiod. Gabrielle Chanels hade också en fäbless för Train Bleu, tåget från Paris till rivieran där hon hade sitt residence La Pausa, så berättas även Karls första intryck av Paris när han 1952 steg av tåget på Gare du Nord. ”To me, the city seemed straight out of the films and the books I’d found so fascinating. I’d come to spend two years at highschool, but my trip to Paris lasted much longer.” 

Annons
Chanel
Chanel

Karl Lagerfelds efterträdare

Karl Lagerfelds efterträdare var hans högra hans; Virginie Viard och hon har haft rollen som Fashion studio director på Chanel och har jobbat med Karl Lagerfeld sedan 80-talet. Viard har sedan Karls tid på Chloé på 70-talet arbetat vid hans sida. OchDet är tydligt att huset Chanel inte viker sig för varken snabba trender eller beryktade supernovor bland modedesigners. Virginie Viard förvaltar husets estetik med en fräsch ung vibb. Hon strösslar klassiska Chaneljackor, stickade tröjor, puffiga byxdressar, trenchcoats och tunna aftonklänningar med husets ikoniska quiltade väskor i nya modeller, loggospäckade armband och dinglande örhängen.Och ja, det kommer att fortsätta att sälja som smör i solsken…

Annons
Viginie Viard

Foto: TT

Läs mer:

Sök Dior Alla bilder från Dior Cruise 2020 Collection i Marrakech

Virginie Viard blir Karl Lagerfelds efterträdare på Chanel

Karl Lagerfelds 10 mest magiska visningar för Chanel

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons