Schemat klart: De visar på Fashion Week Stockholm i augusti!

20 jul, 2016 
AvAxel Scholtze
Nu börjar nedräkningen inför Stockholms modevecka i augusti och vi bjuder på hela schemat. Och det är ett specifik märke vi är EXTRA glada över (ping: Rodebjer).
Annons

Måndagen den 29:e augusti är det dags igen – Fashion Week Stockholm vår/sommar 2017 startar. Veckans officiella visningslokaler är Berns Salonger och Kulturhuset. Däremot väljer flera märken att visa sin kollektion på andra ställen runt om i Stockholm.

Veckan bjuder på flera veteraner som Whyred, Stylein, Ida Sjöstedt, House of Dagmar och J.Lindeberg.

En rolig nyhet är Daisy Grace – märket av Hannah Widell och Amanda Schulman – som gör sin debutvisning på modeveckan.

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Säsongens stora överraskning är däremot Rodebjer som (äntligen!) kommer hem och visar i Stockholm efter flera säsongen i New York. Välkommen hem Carin!

– Det känns helt rätt att visa Spring Summer 2017 här i Stockholm och med utgångspunkt från vårt kvinnopalats på Norrmalmstorg i Biblioteksstan möta Rodebjerkvinnan på Fashion Night. Jag ser fram emot att återigen vara en del av Fashion Week Stockholm efter 5 år i New York”, säger Carin Rodebjer, grundare och Creative Director på Rodebjer.

Klicka in HÄR för att se hela visningsschemat!

Foto Emma Svensson/Studio Emma Svensson

Annons