Artikeln innehåller reklamlänkar

Sarah Jessica Parker i Ellos vårkampanj

Sarah Jessica Parker i Ellos vårkampanj

I vårens kampanj har Ellos tagit in superstjärnan Sarah Jessica Parker i både reklamfilmer och på affischer.
15 februari, 2016

I reklamfilmerna för Ellos (länk till butik) berättar Sarah Jessica Parker om sin uppväxt och hur hårt hon har kämpat för att nå sina drömmar. Hon berättar om kärleken till New York och skådespelerskan kan inte låta bli att jämför sig med sin mest kända roll, Carrie Bradshaw från tv-serien Sex and the City.

– Precis som Carrie så älskar jag mode och kläder och jag tycker verkligen om att klä upp mig för speciella tillfällen, men det viktigaste för mig är att ha kläder som funkar i min vardag som småbarnsmamma, säger Sarah Jessica i filmen.

I filmen är Sarah Jessica klädd i plagg från vårkollektionen. Stilen är chic, fräsch och personlig.

– Jag baserar min klädsel på var i livet jag befinner mig så självklart har min stil ändrat sig genom åren. Om man tittar igenom min garderob nu så signalerar den snarare stökig än stilikon, fortsätter hon.

Sarah berättar även om sin kärlek till Sverige, den svenska skärgården och vilken fantastisk kontrast det är till livet i New York.

– Även om Sarah Jessica Parker har ett liv och en garderob som de flesta av oss bara kan drömma om, så tror jag att hon kan inspirera många av våra kunder, säger Åse Peterson på Ellos (länk till butik).

Kampanjen lanseras den 7 mars, se några bilder ur filmerna nedan.

Läs också: Ellos lanserar kollektion ihop med Ida Sjöstedt