Populärt: ShoppingtipsStylingtipsVårmode 2024Se Min LookTrendiga vårskorELLE-galanRöda mattan

Samsøe Samsøe återvänder med en tredje gore-tex-kollektion

24 sep, 2021 
AvMichelle Lannerhjelm
Samsøe Samsøe gore-tex hösten 2021
Ett oplålitligt väder kanske hör hösten till, men att möta säsongen i de rätta plaggen är en självklarhet. Upptäck Samsøe Samsøes senaste gore-tex-kollektion där vädret står i fokus.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Gå med i ELLE Member – vårt nya communityBrand logo
Gå med i ELLE Member – vårt nya community

Som ljus i regnrusket! Samsøe Samsøes tredje gore-tex-kollektion är här och det bjuds på stilsäkra men funktionella favoriter till höstgarderoben. Vi blickar mot modemärkets igenkännliga skandinaviska estetik med en färgpalett i naturens murriga toner. Överdimensionerade silhuetter är något utav en favorit som håller sig kvar även denna säsong – och vi älskar det!

Plaggen som värmer i höstmörkret

Så vad kan vi vänta oss? En kollektion där vi kan välja och vraka mellan kappor och jackor i vindtäta och slitstarka material och vattentäta gore-tex material – alla lika pålitliga för höstens opålitliga regnskurar. Som pricken över i:et finns även ett fång av vantar, mössor och väskor att värma odd lite extra i höstmörkret.

Annons
Beige vattentät kappa från Samsøe Samsøe.

Vi möts av en lite utstickande kampanj denna gång, nämligen en i 3D. Vi blickar mot stillbilder och videos som framhäver plaggens funktionalitet gentemot vind och vatten.

– Denna gång ville vi fokusera mer på de tekniska aspekterna av gore-tex och framhäva produkternas funktionalitet och komfort i ett lekfullt 3D-format. Med denna kampanj strävar vi efter att skapa en berättelse i ett digitalt format och på ett nytt framtida sätt som fångar tittarnas uppmärksamhet. I linje med den tid vi lever i nu, berättar Sofie Niebuhr, Head of PR & Marketing på Samsøe Samsøe.

Annons
Vindtäta ytterplagg i beige och svart från Samsøe Samsøe.
Produkterna lanseras 23:e september på samsøes hemsida och i utvalda butiker globalt.

Kollektionen finns tillgänglig online hos Samsøe Samsøe samt i utvalda butiker. Upptäck alla plagg i samlingen här.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons