Samsøe Samsøe återvänder med en tredje gore-tex-kollektion

Samsøe Samsøe gore-tex hösten 2021

Ett oplålitligt väder kanske hör hösten till, men att möta säsongen i de rätta plaggen är en självklarhet. Upptäck Samsøe Samsøes senaste gore-tex-kollektion där vädret står i fokus.
24 september, 2021
0:60

Efter reklamen: Gå med i ELLE Member – vårt nya community

(0:60)

Slå på ljud

Som ljus i regnrusket! Samsøe Samsøes tredje gore-tex-kollektion är här och det bjuds på stilsäkra men funktionella favoriter till höstgarderoben. Vi blickar mot modemärkets igenkännliga skandinaviska estetik med en färgpalett i naturens murriga toner. Överdimensionerade silhuetter är något utav en favorit som håller sig kvar även denna säsong – och vi älskar det!

Plaggen som värmer i höstmörkret

Så vad kan vi vänta oss? En kollektion där vi kan välja och vraka mellan kappor och jackor i vindtäta och slitstarka material och vattentäta gore-tex material – alla lika pålitliga för höstens opålitliga regnskurar. Som pricken över i:et finns även ett fång av vantar, mössor och väskor att värma odd lite extra i höstmörkret.

Vi möts av en lite utstickande kampanj denna gång, nämligen en i 3D. Vi blickar mot stillbilder och videos som framhäver plaggens funktionalitet gentemot vind och vatten.

– Denna gång ville vi fokusera mer på de tekniska aspekterna av gore-tex och framhäva produkternas funktionalitet och komfort i ett lekfullt 3D-format. Med denna kampanj strävar vi efter att skapa en berättelse i ett digitalt format och på ett nytt framtida sätt som fångar tittarnas uppmärksamhet. I linje med den tid vi lever i nu, berättar Sofie Niebuhr, Head of PR & Marketing på Samsøe Samsøe.

Vindtäta ytterplagg i beige och svart från Samsøe Samsøe.

Produkterna lanseras 23:e september på samsøes hemsida och i utvalda butiker globalt.

Kollektionen finns tillgänglig online hos Samsøe Samsøe samt i utvalda butiker. Upptäck alla plagg i samlingen här.