Populärt: ShoppingtipsStylingtipsVårmode 2024StreetstyleSe Min LookTrendiga vårskor

Saks Potts AW22: Se hela kollektionen här

03 feb, 2022 
Saks Potts Aw22.
Saks Potts bjöd på en symfoni av levande färger och nyckelplagg när AW22-kollektionen visades på Kungliga Danska Operahuset i Köpenhamn – här är hela kollektionen.
Annons

I somras visade Saks Potts en helt ny identitet när de under Copenhagen Fashion Week presenterade sin SS22-visning i arkitekten och möbeldesignern Arne Jacobsens tidigare hem utanför Köpenhamn (läs om det här). Denna säsong fortsätter Danmarks chicaste duo Barbara Potts och Cathrine Saks att leverera, platsen för säsongens visning var nämligen stora foajén på Kunliga Danska Operahuset. I den stora öppna lokalen med vackert ljusinsläpp öppnade modellen Erin Wasson visningen som avslöjade höst- och vinterkollektionen för 2022.

Copenhagen Fashion Week – Highlights dag 2Brand logo
Copenhagen Fashion Week – Highlights dag 2

Saks Potts AW22

Kollektionen i sig visar starka inslag som speglar den ultimata garderoben – allt med en signaturtwist á la Saks Potts. Du hittar allt från den perfekta trenchcoaten och krispiga skjortor till lätt transparenta klänningar och boxiga byxor i cargo-stil. I sann Saks Potts-anda visas givetvis även märkets allra starkaste signatur med ytterplagg som tar för sig. Det bjuds på en levande färgpalett som fångar allt från elektriskt neon till mer neutrala inslag av himmelsblått, khakigrönt och ljusrosa. Och för att inte tala om den ljuvliga blandningen av mörk mocka tillsammans med smöriga toner av beige. Bravo bravo Saks Potts, vi längtar redan till kommande höst!

Annons

Alla looks från kollektionen:

Foto: Copenhagen Fashion Week

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons