Saint Laurent lanserar rullskridskor med stilettklack

04 aug, 2017 
Saint Laurents senaste accessoar lämpar sig kanske inte efter ett par drinkar. Det rör sig nämligen om en ny typ av skohybrid – stilettklackar och rullskridskor i ett.
Annons

Tycker du att det tar för lång tid att gå från ett möte till ett annat i höga klackar och önskar att du kunde rulla fram snabbare? Låt oss presentera rullskridsko-stiletterna.

Skorna ingår i Saint Laurents accessoarkollektion för den kommande hösten och vintern. Om än opraktiska, så kommer du få ett och annat huvud att vända om på stan och de kommer definitivt att starta en konversation på minglet.

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

För 1 995 pund, motsvarande drygt 21 200 kronor kan hybridstiletterna bli dina. Skorna finns i två modeller och säljs endast i butik.

LÄS OCKSÅ:

Foto: Saint Laurent
Annons
Innehåller annonslänkar