Populärt: ShoppingtipsModetrenderSe Min LookSommarmodeBadmodeOutfits till bröllopMidsommarklänningar

Säg hej till vår nya bloggare Emilia de Poret!

09 sep, 2014 
AvLisa Arnell
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
20140827_streetstyle_back_emilia_deporet_023

Under modeveckan i Stockholm lanserade vi en ny blogg här på elle.se – och det med ingen mindre än Emilia de Poret! Emilia är en av våra främsta modepersonligheter, är kanske mest känd TV4 där hon pratar mode och trender men hon är även en flitigt anlitad konferencier och programledare samt skivbolagsdirektör. Du hittar hennes blogg på emiliadeporet.elle.se.

Fullständigt namn: Emilia de Poret (heter Angel i andranamn, något jag är mindre stolt över…)

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Ålder: 38 år

Civilstånd/familj: Min man Amaury, vår dotter Electra och ett andra barn på väg.

Bor: Stockholm

Aktuell med: Ny blogg hos ELLE!

EMILIA_header3

Hur ser en vanlig dag ut för dig?

– Med en morgonpigg treåring drar dagen igång tidigt vilket är toppen då man får så mycket mer gjort. Som frilansande är ingen dag den andra lik, något jag faktiskt älskar. Normalt har jag ett par uppdrag i veckan av olika karaktär som måste förberedas. Det kan vara ett moderatoruppdrag för en presslansering, en intervju, en moderapportering i TV4 Nyhetsmorgon söndag som jag måste välja ut passande kläder till etc. Utöver det är jag partner i Aristotracks, ett produktions-managementbolag där vi bland annat arbetar med artisterna Kim Cesarion och australiensiska Tiaan. Där är jag delaktig i allt ifrån branding-samarbeten till styling.

Annons

Vad kommer vi att få läsa om i din blogg?

– Mitt liv. Både högt och lågt, skulle kunna sammanfattas som allt från blöjbyte till haute couture visningar.

Vad kommer vi absolut inte att få läsa om?

– Min matlagning, för den existerar inte just nu. Dessvärre till min franske makes stora sorg…men som jag uppmuntrande säger till honom, den som väntar på något gott…

Vad står högst på önskelistan just nu?

– Att bebisen i magen ska skynda sig ut!

Vad inspirerar dig i vardagen?

– Oj, jag skulle vilja säga ALLT! Min familj, vänner, okända människor på gatan, musik, mode, konst, arkitektur…listan kan göras lång!

Vilka är dina internationella favoritdesigners?

– Just nu är jag oerhört exalterad över att följa Nicolas Ghesquières arbete för Louis Vuitton. Andra favoriter är Phoebe Philo och Raf Simons.

Svenska favoritdesigners?

– Svenska designers som jag gärna bär är bland annat Altewai.Saome, Acne, BACK, Dagmar och Maria Nilsdotter. Jag ser dessutom fram emot att Marina Kereklidous kollektion Whyblack för Whyred kommer ut i butik i början av nästa år.

Vad ser du mest fram emot framöver i ditt liv respektive karriär?

– Det ska givetvis bli så spännande att få ett tillskott i familjen. Yrkesmässigt ser jag som vanligt fram emot att ta mig an nya utmaningar. Jag älskar att ha tusen bollar i luften. Ett projekt som känns extra spännande är ett bokprojekt tillsammans med Ebba von Sydow.

Läs och följ Emilia på bloggen: emiliadeporet.elle.se ––>

Annons