Så tar du finare Instagram-bilder än dina kompisar

Så tar du fina bilder till Instagram.

Du kanske inte vill erkänna det för dig själv, men du funderar ofta på hur du skulle kunna få ett snyggare insta-flöde. Med några enkla knep (och en bra mobilkamera) kan du snart ta de där drömmiga och stilrena bilderna som du önskar. Fotografen Emma Svensson har tre tips som kommer ta dina bilder till en helt ny nivå!
27 augusti, 2018

Hur ofta scrollar du inte genom vänners bilder eller totala främlingars och önskar att du var lika bra som dem på att knäppa av en bild? Förmodligen oftare än du kanske vill medge. Att bli en duktig amatörfotograf kräver såklart övning men det finns faktiskt några enkla knep att ta till för att kunna bjuda dina följare på riktigt fina bilder. För det första gäller det att investera i en mobiltelefon med en grym kamera och sen är det övning som gäller.

Tillsammans med Huawei genomförde ELLE och två fotografer en modeplåtning med en mobiltelefon. Fotograferna använde sig av mobiltelefonen Huawei P20 Pro. En av fotograferna Emma Svensson har fotat många modeplåtningar för ELLE genom åren och hon blev riktigt imponerad.

– Utan att överdriva är det den bästa mobil jag någonsin använt!

Här är Emmas 3 bästa fototips

1. Fota så mycket du bara kan!

2. Titta på andras bilder och lär dig förstå ljus och komposition.

3. Fundera över vad du vill säga med dina bilder.

Se filmen från modeplåtningen!

HUAWEI P20 Pro är inte bara en snygg telefon utan har också en helt revolutionerande kamera med tre Leica-linser.

Tack vare RGB-kameran på 40 MP får du oslagbar skärpa, färgnoggrannhet, fokus och kontrast på varje bild du tar. 3D-ansiktsmodellering med AI känner av dina ansiktsdrag och justerar fotot så att dina selfies blir bättre än någonsin. 

3D Portrait Lighting erbjuder en rad ljuseffekter på studionivå och hjälper dig göra om dina selfies till fantastiska porträtt.

Med hjälp av Master AI kan Huawei P20 Pro identifiera upp till 19 olika bildkategorier i realtid. Ljus och andra inställningar sköts sedan av AI:n så att ditt foto automatiskt blir så professionellt som möjligt.

Läs mer:

Läs mer om kameran och HUAWEI P20 Pro här

Sociala medier och bröllop – 7 viktiga saker att tänka på

Här är de 11 sätten vi lajkar på sociala medier