Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: ShoppingtipsStylingtipsVårmode 2024StreetstyleMilano fashion weekSe Min LookTrendiga vårskor

Så stylar du surftrenden 2019

23 apr, 2019 
AvJenny Fredriksson
Så bär du surftrenden 2019
Surftrenden är här och den är het, hetare, hetast! ELLE visar dig det absolut trendigaste och snyggaste sättet att bära upp surftrenden 2019.
Annons

Hur ser surftrenden ut 2019?

Surfkulturen har en livsstil som inspirerar med en naturnära filosofi och att man inte låter inte samhällets konventioner styra. Dessutom är den rådande friluftstrenden fortfarande stark, men nu har fokuset skiftat från hiking och skog till strand och surf. Beachkläder och smycken från  stranden som regerar med sitt funktionstänk och mönsterglädje.

De gamla hederliga flipflop-sandalerna är sommarens trendigaste sko, tillsammans med de så heta snäcksmyckena – som båda är i kölvattnet av surftrenden. Dessutom sitter det sköna batikmönstret som en smäck i denna salta trend. Testa på hoodies, shorts och sommarskjortor som man slänger över bikinin. Hang loose och vänta på bästa vågen i sommar!

Vem gör surfmodet bäst?

Total mindfulness i vågorna och ett med naturen –  dessutom en en så snygg stil. Surflivet inspirerar modehusens sommarkollektioner. Det är rufsiga strandhår, en skön solbränna och gärna barfota tjejer som syns på catwalken och modehus som använts sig av surfinspo är Michael Kors, Etro och Sportmax.

Annons

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Michael Kors ss 19 catwalk med surf hoodie
Michael Kors
Sportmax ss 19 surf catwalk fashion
Sportmax
Etro ss 19 surf bikini catwalk
Etro

Stilikoner att inspireras av när det gäller surfmodet:

Det finns många urduktiga kvinnliga surfare som inspirerar med sina skills, sportmannaskap och stencoola look.

Annons
 Stephanie Gilmore surfar på Beachwaver Maui Pro tävlingen på Hawaii 2018.
Stephanie Gilmore i sitt esse! Beachwaver Maui Pro tävlingen på Hawaii 2018.
Lakey Peterson surfar i Australien.
Amerikanska Lakey Peterson i sitt esse i Coolangatta, Australien i april 2019.

Hur stylar du surftrenden bäst 2019?

Nyckelord för trenden är ett skönt strandhår, morgonpigg fräschör och mycket attityd. Satsa på naturnära och tåliga accessoarer, som snäcksmycken och enkla tvinnade snoddar som fungerar både som halsband och armband. Här passar sommarens it-smycke fotlänken perfekt. När du shoppar badkläder för surf satsa gärna på en baddräkt eller en badtopp som skyddar magen mot brädans vax och coola överdragsplagg, som hoodies som fungerar finemang som strandkläder. Neon och batik är andra trendaccenter som passar surfstilen.

Annons

1. Cool Baddräkt

En cool baddräkt med ett härligt mönster, som dessutom är anpassad till ett liv på brädan. Kan det bli bättre?

Etro

2.Vattenfast mascara

En vattenfast mascara är ett måste på stranden! Och denna mascara från Sensai klarar allt – svett, tårar och vatten. Och det bästa? Du behöver ingen eye makeup-remover, bara vatten över 38 grader eller varmare så vips är den borta.

Sensai 38 mascara vattenfast
Sensai

3. Flipflops

2019 års trendigaste sandal är de gamla hederliga flipflopsen i plast. Havaianas gör de bästa och snyggaste till ett bra pris.

Vita Havianas flipflopsandaler
Havaianas

Läs mer:

Annons