Populärt: ShoppingtipsStylingtipsModetrenderNew York Fashion WeekVårmode 2024Streetstyle

Så stylar du sommarens trendigaste accessoar: Halsbandet

04 apr, 2019 
AvJenny Fredriksson
Smyckestrenden 2019: Många halsband.
Accessoarfokuset har flyttas från örhängen till halsband den här säsongen. Precis som modehusen är vi inte sena att hoppa på den här härliga trenden. ELLE visar dig det absolut trendigaste och snyggaste sättet att bära halsbanden våren och sommaren 2019.
Annons

Hur ser sommaren 2019 hetaste smyckestrend ut?

De senaste säsongerna har örhängen i alla former spelat huvudrollen och vi har inte sett så mycket öraction sedan 80-talet. Det kurerade örat med multipiercing och stora dingliga örhängen är fortfarande en stark trend, men nu har även en härlig halsbandstrend tagit sig fram.

Modehus och härliga, trendkänsliga influncers jobbar stenhårt med inspirerande halsband-kit och nyckeln ligger i kombinationen av halsband. Det är tunna delikata kedjor och personliga berlocker – och gärna i kombination med säsongens hetaste snäckhalsband som gäller.

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Tjej i rutig blus och fina halsband. Snäckhalsband i gul.
Copenhagen Streetstyle

Megamix – blanda färg, struktur och stil och inspireras av alla fina streetstyle bilder!

Annons
Chloé halsband på modell från ss-19 showen
Chloé
Paul & Joe halsband på modell från ss-19 showen
Paul & Joe

Vem gör säsongens finaste halsband 2019?

Modehusen som har hakat på denna sköna stylingtrend är många franska hus, bland annat Chloés vårkollektion är en orgie i fina halsband  och de har gjort ljuvliga kreationer med vackra stenar och hängen. Chanels vår är också fylld med uppdaterade och supertrendiga pärlhalsband och vi fullkomligt smäller av när vi ser Oscar de la Rentas fantastiska accessoarer (de gör de finaste örhängena i branschen) och halsbanden i synnerhet.

Annons
Chanel halsband på modell från ss-19 showen
Chanel
Paco Rabanne halsband på modell från ss-19 showen
Paco Rabanne
Oscar de la Renta halsband på modell från ss-19 showen
Oscar de la Renta

Hur stylar du halsbanden bäst?

1. Investera i ett statementhalsband

Samla ihop alla dina favorithalsband, allt från tunna kedjor med berlocker till färgsprakande etnopärlhalsband. Investera i ett statementhalsband eller ett halsband i ädelmetall – som kanske kostar lite mer – gärna med det lilla extra som man sedan lätt kan ha från säsong till säsong.

Annons

Accessoarer går inte lika lätt ur trend som vissa plagg och kombinationsmöjligheterna är som sagt oändliga. Så fint att bara ha en enkel t-shirt eller en öppen vit skjorta och ett gäng personligt utvalda halsband, som är sommarens hetaste smyckesstyling.

Giambattista Valli halsband på modell från ss-19 showen
Giambattista Valli

2. Olika längder är nyckeln till en lyckad look

Ta det maffigaste halsbandet närmast halsen, tänk en snygg chokerlook. Testa med ett snäckhalsband eller ett fint pärlhalsband i klassiska sötvattenspärlor, turkoser eller koraller. Hemligheten ligger i mixen av material och längder för det ska se lyckat ut.

Annons
Etro halsband på modell från ss-19 showen
Etro

Foto: Imaxtree

Läs mer:

Annons