Så stylar du sommarens behå-topp på bästa sätt!

Nu är det dags att välkomna den så kallade braletten eller behå-toppen in i sommargarderoben. ELLEs moderedaktör Elina Grothén guidar till hur du bäst stylar bralett-trenden i sommar!
11 juni, 2020

 

Intresset för den så kallade braletten har aldrig varit större. Det lilla plagget fick ett rejält uppsving efter att New York-baserade modemärket Khaite skapat den perfekta, kashmirstickade behå- toppen förra säsongen. Nu när sommaren är här gör säsongens djärvaste plagg storstilad entré – i en rad olika modeller och strukturer.

Braletten fick först ett uppsving efter att skådespelaren Katie Holms blivit fotograferad i New York-baserade modemärket Khaites perfekta kashmirstickade behå-topp.

Så stylar du braletten

Givenchys puderrosa sidenvariant på modellen Kaia Gerber blev en snackis så snart den klev ut på catwalken. En rad andra designer och modehus som Maryam Nassir Zadeh, Dior, Jacquemus och Jonathan Simkhai följde i samma fotspår. Addera en längre kjol med hög midja för den perfekta sommarlooken, antingen i läder eller i ett skönt sidentyg. Sena nätter eller en dag på (hemma-)kontoret åker kavajen på. Klänning med tillhörande bralett är också en hit!

1. Bralett + högkjol

Givenchy SS20.

Maryam Nassir Zadeh SS20.

Dior SS20.

2. Bralett + kavaj

Jacquemus SS20.

Jonathan Simkhai SS20.

3.  Bralette + klänning

JW. Anderson SS20.

Christopher Kane SS20.

Foto: Imaxtree

LÄS MER:  

Sommarmode 2020 – plagg och produkter för en chic stil i sommar 

Så stylar du den transparenta trenden snyggast i sommar

Inspireras av det bohemiska 70-talsmodet i sommar

SENASTE VIDEOKLIPPEN FRÅN ELLE: