Populärt: ShoppingtipsStylingtipsVårmode 2024StreetstyleMilano fashion weekSe Min LookTrendiga vårskor

Så stylar du höstens trendigaste hattar

03 nov, 2015 
AvLisa Segerson
Annons

Det är dags att skaffa mössor, kepsar och hattar för att hålla värmen under hela långa vintern. Vi listar hur du bäst stylar accessoarerna den här säsongen. 

Nu börjar vi fylla på förrådet med varma plagg inför den alltid lite för långa vintern. Det positiva med säsongen är dock att detaljer och huvudbonader är tidlösa klassiker när det kommer till att piffa upp vilka plagg som helst. Helt enkelt en stylingfavorit i alla lägen. Och vad ska du satsa på för look, mössa eller hatt i höst? Jo, nu ser vi mängder av coola sportiga mössor, hattar och självklart våra favoriter – ”skeppskepsarna”. För att inspirera er lite extra och ge er allt ni behöver för att veta vilken typ av huvudbonad just du ska skaffa så har vi samlat de coolaste streetstylebilderna vi kunde hitta – alla med en klockren styling till en trendig hatt. Så klicka igenom bildspelet här nedan, hitta dina favoriter, spara ner bilderna och ut och fynda – eller varför inte ner och hämta en gammal goding från vinterförrådet som kan väckas till nytt liv. Lycka till och låt dig inspireras!

Annons

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Foto Imaxtree

Annons