Populärt: ShoppingtipsStylingtipsModetrenderNew York Fashion WeekVårmode 2024Streetstyle

Så stylar du bäst dina blåjeans

10 nov, 2015 
AvAxel Scholtze
Annons

Det finns mängder av olika sätt att dressa ett par klassiska blåjeans på. ELLE har samlat plaggen och streetstyle-bilderna som inspirerar och visar hur du bäst fixar en snygg och trendig denimlook hösten 2015. 

Det är något visst med ett par snygga blåjeans – när du väl har hittat ett par så kan du ha dem i flera år. Och med rätt styling kan de anpassa sig till vilken trend som än råder. En snygg denimlook kan utstråla en skön, kreativ och stilren look. Matcha gärna jeansen med en mönstrad blus eller en snygg denimkavaj i höst.

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

För att hjälpa dig hitta rätt look till den här säsongen har vi samlat inspiration i bildspelet nedan. Där hittar du allt från denim-på-denim i sann 70-tals-anda, snygga toppar, härliga mockaboots och ELLEs favoritjeans som finns i butikerna nu.

Bilder: Imaxtree

Annons