Populärt: ShoppingtipsModetrenderSe Min LookSommarmodeBadmodeSommarklänningarOutfits till bröllopHöstens trender

Så matchar du vårens smycken – Nina Campioni guidar oss 

03 maj, 2010 
Av
Låt smyckena få ta plats i vår med lekfulla färg och former. Nina Campioni visar vägen för hur vi bäst matchar våra smyckesval med vårens garderob.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Ringar med färgglada stenar, statement-örhängen i guld och tunna halsband med feminina detaljer. I vår matchar vi det dominerande med det diskreta – och lyfter fram tidigare trender på nya sätt. Nina Campioni har med vårens intåg särskilt fallit för smycken med färg, gärna i form av ringar som lyser upp resten av outfiten.
– Precis som att vårens och sommarens plagg får blomma med färg och form så tycker jag det är härligt med stenar och smycken i färg. En stor härlig sten på fingret i orange, lila eller gult lyfter en hel look!

Halsband i 18 K guld med blå topas, 6995 kr. Örhängen i 18 K guld, 2495 kr.

Nina tipsar också om att matcha looken med ett riktigt lyxigt armband, gärna i en form av en kedja – en modell som är riktigt trendig i vår.
– Jag vill slå ett slag för ett väl investerat armband. Ett klassiskt smycke med lyxig känsla som man kan bära varje dag, både till vardag och fest. En riktigt bra present också!

Annons
Diamantarband i 18 K guld, 18995 kr. Ring i förgyllt äkta silver med ametist, 695 kr.

I vår låter vi som sagt smyckena ta plats och matchar gärna ringar, örhängen och armband i storlek XL med varandra. Något som Nina Campioni verkligen tagit till sig.
– Jag älskar örhängen som tar för sig, det känns levande och lekfullt. Ett kaxigt smycke passar allra bäst med lika kaxiga plagg, som en kavaj eller helt bara axlar.

Armring Dyrberg/Kern, 1049 kr. Örhängen Dyrberg/Kern, 899 kr. Ring i 18 K guld, 4995 kr.

Och varför inte matcha de orädda smyckesvalen med en ring med attityd.
– Jag är förtjust i trenden med klackring som kommit tillbaka, jag älskar den släta ytan och hur det verkligen passar till allt!

Annons
Klackring i silver, 298 kr. Halsband i silver, 295 kr. Örhängen i silver, 695 kr.

Hoops-örhängen matchat med ett tunt halsband är en stilren look som kommer matcha allt du har i vårgarderoben.
– Jag älskar örhängen överlag men är det någon modell som jag alltid känner funkar vid alla tillfällen så är det hoops. Klassiskt runda örhängen är en superhit oavsett storlek och form men visst, med lite diamanter på så blir det något extra speciellt.

Ett skirt hängsmycke matchat med en kaxig klackring är vårens hit-duo!

Och att bära sina hoops tillsammans med en tunn kedja runt halsen är enligt Nina en perfekt matchning.
– Ett skirt litet hängsmycke gör mer till en look än man kan tro, det säger något om bäraren och det skapar en feminin känsla.

Annons