Så klär du dig när kylan slår till – 5 trender från catwalken

18 sep, 2020 
Så klär du dig när kylan slår till – 5 trender från catwalken
Kylan närmar sig med stormsteg och självklart vill vi ta vintern med stil oavsett om det är i en statmentjacka eller i höstens roligaste huvudbonad. Här är 5 trender från catwalken som gör dig redo för vintersäsongen!
Annons

1. Statmentjacka

En given vän så fort kylan slår till. Extra perfekt att höst- och vintermodet bjuder på en rad kaxiga jackor – som både tar plats och som håller dig varm genom hela vintern!

Bottega Veneta.
Moncler Genius.
Max Mara.
Annons

2. Stickad klänning

Det var länge sedan stickade klänningar var en tydlig trend. Inget oss emot – det mysiga och välklädda plagget gömmer enkelt lager av leggings, toppar och lårhöga boots!

Adam Lippes.
Bottega Veneta.
Annons
Isabel Marant.

3. Knähöga- eller lårhöga boots

Säsongens oslagbara skotrend. Chanel, Victoria Beckham, Celine by Hedi Slimane, Valentino och Proenza Shouler – ja, listan är lång över modehus som valt att satsa all in på antingen den knähöga eller lårhöga bootsen. Vi gör detsamma!

Annons
Chanel.
Victoria Beckham.
Celine by Hedi Slimane.

4. Dramatisk cape

Vi har sagt det förr men säger det gärna igen – mottot som gäller för hösten när det kommer till capen är ”ju mer dramatisk desto bättre”. JW Anderson, Michael Kors, Isabel Marant och Max Mara har alla gjort sin variant av den dramatiska capen och visst ser det härligt ut att kunna svepa in sig i ett enormt tygstycke. Tänk lager på lager så klarar du kylan med bravur!

Annons
JW. Anderson.
Lanvin.
Michael Kors.

5. Fluffig huvudbonad

Aningen extraordinär påväg till och från jobb, men trenden livar upp samtidigt som den fyller sin funktion och håller huvudet varmt.

Annons
Loewe.
Richard Quinn.
Ashish.

Foto: Imaxtree

Annons

LÄS MER: 

Annons
Innehåller annonslänkar