Populärt: ShoppingtipsModetrenderSe Min LookSommarmodeBadmodeSommarklänningarOutfits till bröllop

Så klär du dig när kylan slår till – 5 trender från catwalken

18 sep, 2020 
Så klär du dig när kylan slår till – 5 trender från catwalken
Kylan närmar sig med stormsteg och självklart vill vi ta vintern med stil oavsett om det är i en statmentjacka eller i höstens roligaste huvudbonad. Här är 5 trender från catwalken som gör dig redo för vintersäsongen!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

1. Statmentjacka

En given vän så fort kylan slår till. Extra perfekt att höst- och vintermodet bjuder på en rad kaxiga jackor – som både tar plats och som håller dig varm genom hela vintern!

Bottega Veneta.
Moncler Genius.
Max Mara.
Annons

2. Stickad klänning

Det var länge sedan stickade klänningar var en tydlig trend. Inget oss emot – det mysiga och välklädda plagget gömmer enkelt lager av leggings, toppar och lårhöga boots!

Adam Lippes.
Bottega Veneta.
Annons
Isabel Marant.

3. Knähöga- eller lårhöga boots

Säsongens oslagbara skotrend. Chanel, Victoria Beckham, Celine by Hedi Slimane, Valentino och Proenza Shouler – ja, listan är lång över modehus som valt att satsa all in på antingen den knähöga eller lårhöga bootsen. Vi gör detsamma!

Annons
Chanel.
Victoria Beckham.
Celine by Hedi Slimane.
Annons

4. Dramatisk cape

Vi har sagt det förr men säger det gärna igen – mottot som gäller för hösten när det kommer till capen är ”ju mer dramatisk desto bättre”. JW Anderson, Michael Kors, Isabel Marant och Max Mara har alla gjort sin variant av den dramatiska capen och visst ser det härligt ut att kunna svepa in sig i ett enormt tygstycke. Tänk lager på lager så klarar du kylan med bravur!

JW. Anderson.
Lanvin.
Annons
Michael Kors.

5. Fluffig huvudbonad

Aningen extraordinär påväg till och från jobb, men trenden livar upp samtidigt som den fyller sin funktion och håller huvudet varmt.

Annons
Loewe.
Richard Quinn.
Ashish.
Annons

Foto: Imaxtree

LÄS MER: 

Vitt i vinter – 24 kappar och jackor som håller stilen

Här är de viktigaste modetrenderna hösten 2020

Så klär du dig i höst – 9 snackisar från Köpenhamns modevecka

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons