Populärt: ShoppingtipsModetrenderSe Min LookSommarmodeBadmodeOutfits till bröllopMidsommarklänningar

Så klädde sig Loreen på Polarpriset 2018

15 jun, 2018 
AvLisa Segerson
Under torsdagen ägde Polarpriset 2018 rum i Konserthuset i Stockholm. En av de bäst klädda på galan var artisten Loreen, som även gjorde ett framträdande under kvällen. Vi vet allt om artistens look, scenombyte och fakta kring vem som designade hennes kläder.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Under torsdagsmiddagen var det dags för det ärofyllda Polarpriset att delas ut. På den ljusblåa mattan fylldes det kändisar i makalösa kreationer i vackra färger. Allt från kungafamiljen, politiker och artister var på plats. Den svenska artisten Loreen fick den stora äran att framträda och tolka en låt skriven av kvällens pristagare Metallica. Loreen blev både hyllad för sitt magiska framträdande och för sina vackra kläder som hon bar kvällen till ära.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Vi har spanat in artistens klädval – både röda mattan-look och scenkläder – och märkte snabbt att Loreen valde att bära svensk design. En fin gest, tycker vi!

 

Loreens röda mattan–look på Polarpriset 2018

På Polarprisets röda matta skred Loreen fram i en klänning designad av svenska designern Emilie Janrell samt i en kroppsmålning från Miyanabe. Klänningen är lång i modellen med en sjöjungfrulik nederdel och vacker grön färg. Emelie Janrell blev även uppmärksammad på ELLE–galan 2018 där hon bland annat blev årets nykomling.

Loreen på Polarpriset 2018 klädd i Emelie Janrell.
Loreen på Polarpriset 2018 – klädd i Emelie Janrell.

Loreens klänning vid framträdandet på Polarpriset 2018

När det var dags för Loreens framträdande svidade artisten om – och likt programmet Sikta mot stjärnorna – kom Loreen ut på scenen som en helt ny person. I en helt annan frisyr, ny klänning och andra smycken. Klänningen som Loreen valde är designad av svenska designern Fadi el Khoury och artistens smycken är från Maria Nilsdotter. Klänningen är skir och ljusrosa med vackra, glimrande detaljer. Under framträdandet sjöng artisten Nothing else matters av Metallica. Ett fullkomligt magiskt uppträdande – på alla sätt!

Loreen i klänning från Fadi el Khoury på Polarpriset 2018
Loreen på Polarpriset 2018 i klänning från designern Fadi el Khoury och smycken från Maria Nilsdotter.

Foto IBL

Läs mer:

Se (och hör!) Loreens magiska version av Metallicas världshit!

Polarpriset 2018: Gästerna på röda mattan ??

Loreen i stor intervju med ELLE: ”Jag älskar extremt hårt. Jag går i döden för de jag älskar.”

Polarpriset 2018: Kronprinsessan Victoria valde svensk design

Annons