Populärt: ShoppingtipsStylingtipsVårmode 2024Se Min LookTrendiga vårskorELLE-galanRöda mattan

Fixa stilen: Geek Chic!

10 mar, 2017 
AvCarin Roeraade
Föreställ dig en excentrisk karaktär i snygga glasögon i en Wes Andersson film – blandat med stilen från Guccis senaste visningar. Då är du geek chic-stilen på spåret.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Så fixar du Geek Chic-stilen:

1. Tänk lager på lager och våga mixa mönster. Addera en cardigan och en kavaj i herrsnitt och kombinera med ett par denimjeans som passar perfekt till Geek chic-looken.

Välj en klocka i retrostil och vintageväska i slitet läder.

elle-specsavers-mars-4
Modellerna bär bågarna Tistlarna, 1395 kr och Marstrand, 1395 kr.

2. Sträva efter en naturlig makeup-look, med fokus på highlighter och rouge pa både kindben och ogonlock. Låt håret hänga eller sätt upp det i en hög knut eller hästsvans. En page eller kortfrisyr passar även superbra till den här trenden.

Annons
elle-specsavers-mars-5
Modellen bär bågarna Korppoo, 1395 kr.

3. Glasögon – välj en grafisk båge som är framträdande och fungerar som en accessoar. (Psst… du måste inte ha nedsatt syn för att bära snygga bågar.)

Specsavers lanserar nu limited edition-kollektionen The Geek Chic Collection som består av 18 edgy bagar i snygg retrostil. Perfekt för geek chic-stilen!

elle-specsavers-mars-1
Kataja, 1395 kr och Anholt, 1395 kr.

De unika bågarna passar perfekt for den som vill uttrycka sin individuella stil och personlighet. Bågarna släpptes i butik den 6 mars, så vänta inte för lange – det är först till kvarn som gäller!

elle-specsavers-mars-2

Du hittar hela kollektionen här!

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons