Fixa stilen: Geek Chic!

Föreställ dig en excentrisk karaktär i snygga glasögon i en Wes Andersson film – blandat med stilen från Guccis senaste visningar. Då är du geek chic-stilen på spåret.
10 mars, 2017

Så fixar du Geek Chic-stilen:

1. Tänk lager på lager och våga mixa mönster. Addera en cardigan och en kavaj i herrsnitt och kombinera med ett par denimjeans som passar perfekt till Geek chic-looken.

Välj en klocka i retrostil och vintageväska i slitet läder.

elle-specsavers-mars-4

Modellerna bär bågarna Tistlarna, 1395 kr och Marstrand, 1395 kr.

2.  Sträva efter en naturlig makeup-look, med fokus på highlighter och rouge på både kindben och ögonlock. Låt håret hänga eller sätt upp det i en hög knut eller hästsvans. En page eller kortfrisyr passar även superbra till den här trenden.

elle-specsavers-mars-5

Modellen bär bågarna Korppoo, 1395 kr.

3. Glasögon – välj en grafisk båge som är framträdande och fungerar som en accessoar. (Psst… du måste inte ha nedsatt syn för att bära snygga bågar.)

Specsavers lanserar nu limited edition-kollektionen The Geek Chic Collection som består av 18 edgy bågar i snygg retrostil. Perfekt för geek chic-stilen!

elle-specsavers-mars-1

Kataja, 1395 kr och Anholt, 1395 kr.

De unika bågarna passar perfekt för den som vill uttrycka sin individuella stil och personlighet. Bågarna släpptes i butik den 6 mars, så vänta inte för länge – det är först till kvarn som gäller!

Du hittar hela kollektionen här!

 

window._adftrack = Array.isArray(window._adftrack) ? window._adftrack : (window._adftrack ? [window._adftrack] : []);

window._adftrack.push({

pm: 311489,

divider: encodeURIComponent('|'),

pagename: encodeURIComponent('Aller co-lab elle_20170227')

});

(function () { var s = document.createElement('script'); s.type = 'text/javascript'; s.async = true; s.src = 'https://track.adform.net/serving/scripts/trackpoint/async/'; var x = document.getElementsByTagName('script')[0]; x.parentNode.insertBefore(s, x); })();