Populärt: ShoppingtipsModetrenderSe Min LookSommarmodeBadmodeSommarklänningarOutfits till bröllopHöstens trender

Så bär du sommarens hetaste matchning – vitt på vitt

29 apr, 2019 
Av
Hej då svarta uniformen från höst och vinter. Under vår och sommar så är det vitt – från topp till tå eller som ett statement-plagg, som är säsongens måste. Hanna Stefansson ger sina bästa tips för hur du lyckas.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

I vår ljusar vi upp garderoben ordentligt, med toner av vitaste vitt. Och precis som med favoriten svart så passar vitt med nästan alla tänkbara färger och mönster. Vitt är helt enkelt powerfärgen nummer ett i sommar och det självklara färgvalet för Hanna Stefansson som alltid återkommer till just vitt under sommaren.

Oversizeskjorta, 349 kr, stickad tröja, 349 kr, kjol med bälte, 499 kr, handgjord virkad väska, 249 kr, mules med vinylremmar, 349 kr.

– På våren och sommaren, speciellt när jag är ledig och har semester så älskar jag att bära vitt. Gärna helvitt med detaljer i svart. Kombinationen med en vit kjol och en vit skjorta är så fint för det känns både retro och klassiskt på samma gång. Jag bär ofta en kofta eller stickad tröja över axlarna till när det blir lite kyligare om kvällen.

Annons
Hanna Stefansson matchar gärna en vit outfit med svarta accessoarer.

I sommar ser vi också en trend med den långa klänningen, något som Hanna Stefansson snappat upp – självklart i vitt.
– Ett plagg som alltid blir min favorit på sommaren är en skön lite längre klänning. Den här cremevita är av det mjukaste materialet och har en skön inneklänning som gör att den är mer täckande än många andra vita plagg. Det är perfekt när man gillar att gå utan bh som jag gör. 

Frottéklänning, 349 kr, lädersandal med remmar, 499 kr, örhängen i keramik, 169 kr, flätad nätväska, 269 kr.

Hanna tipsar om att matcha den vita långklänningen med accessoarer som går i samma jordnära toner.
– Med en liten virkad väska och färgglada örhängen så är jag redo för en hel dag och kväll i samma plagg. Om jag inte spiller kaffe vill säga, vita plagg är så fina men också lite risky för en klumpeduns som mig.

Den vita klänningen kommer till sin rätt matchat med accessoarer i samma jordnära ton.
Annons