Artikeln innehåller reklamlänkar

Virala väskan som trendar på Tiktok – därför vill alla ha den

08 maj, 2023 
AvSandra Bohlin
round mini shoulder bag uniqlo
Snygg, bekväm men mest av allt otroligt rymlig! En av Tiktoks senaste virala produkter är "round mini shoulder bag" från Uniqlo – vi berättar varför!
Annons

Vanligtvis kommer modevärldens hetaste väskor från de mest exklusiva lyxmärkena som till exempel Dior, Prada eller Gucci – men bland Tiktoks hetaste modetrender går en annan typ av väska viral just nu, och det är absolut ingen dyrgrip utan kostar bara en bråkdel av de dyra märkesväskorna!

Den trendiga axelremsväskan“round mini shoulder bag” (länk till butik) från Uniqlo och har sålts slut ett flertal gånger under de senaste månaderna efter att den blev viralt på Tiktok och genererade miljontals visningar på plattformen. Men varför är väskan så speciell då? Jo inte nog med att den är snygg, har en enkel design som passar de flesta och finns i flertalet färger så är “round mini shoulder bag” inte bara liten som namnet antyder utan även otroligt rymlig. Vi ser allt från bubbelflaskor, necessärer, produkter, hörlurar, kalendrar och kläder packas ner i budgetväskan på Tiktok och den verkar kunna rymma det mesta. Den passar även till massvis av olika typer av looks från kjol till byxor och kan bäras både till stranden som på stan – ett riktigt budgetkap helt enkelt!

Annons

Köp “round mini shoulder bag” från Uniqlo

I svart och turkos hittar vi nu trendväskan på hemsidan, men passa på för den säjer slut fort!

svart väska round mini shoulder bag från uniqlo
Klicka på bilden för att komma direkt till väskan.

Krämvit

Grön

grön väska round mini shoulder bag från uniqlo
Klicka på bilden för att komma direkt till väskan.

Foto: Tiktok, Imaxtree

Annons

Se mer:

Elsa Billgren visar trender inom bröllopsklänningar
Elsa Billgren visar trender inom bröllopsklänningar
Annons
Innehåller annonslänkar