Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: ShoppingtipsStylingtipsVårmode 2024Se Min LookTrendiga vårskorELLE-galanRöda mattan

Rött är detaljen som ger liv till din garderob – 14 favoriter just nu!

19 jan, 2024 
AvSandra Bohlin
AvAmie Chorr
Rött är detaljen som ger liv till din garderob – 11 favoriter just nu!
Rött är en tidlös färg som förtjänar en plats i din garderob! Oavsett om det är på dina läppar, naglar eller bland dina kläder så slår den klassiska färgen aldrig fel. Vi listar våra favoriter i trendfärgen just nu!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Stilresa: Hunter SchaferBrand logo
Stilresa: Hunter Schafer

Rött har förmågan att lysa upp vilken look som helst och kan även sprida glädje på en grå dag. Här delar vi med oss av våra favoriter för att inspirera dig att addera denna livfulla färg till din stil. Spana in de snyggaste shoppingtipsen i trendfärgen nedan!

Rött mode dam 2024

Asymmetrisk croppad topp

Balmain

Denna topp tillverkad av ren ull kommer definitivt ge ett lyft till din garderob med sina gyllene knappar och veckade avslut.

Annons

Miniklänning med dragsko

Diesel

Denna röda sammetsdröm har meshpanel, två axelremmar med kedjelänk och dragsko i fållen för en asymmetrisk look. Blir även fin i en lager-på-lager look.

Väst i mohair

Cos

Denna stickade väst kommer att lysa upp din garderob med sin livliga röda färg och taktila känsla. Den tillverkad av en varm mohairblandning och har en klassisk rund hals, sänkta ärmar och en lätt racerback.

Annons

Röd clutch

Geztus

Smidig läderclutch i miniformat med en oversize fyrkantig ramöppning och dragkedjefack invändigt. En fin detalj till en helsvart look.

Topp i cut-out design

Reiss

Ge din garderob en liten färgklick med denna topp! Den är tillverkad av stretchigt jerseytyg och har en urklippt design med en axel. Kombinera den med utsvängda byxor och klackar för en stil som funkar från dag till natt.

Tröja med asymmetrisk ringning

HM

En figurnära tröja i mjuk, ribbstickad kvalitet med asymmetrisk ringning och lång ärm.

Annons

Quiltad miniväska

Den väldigt populära quiltade väskan i mini version. Perfekta storleken för att följa med dig från dag till kväll. I en slående röd nyans som håller sig starkt till våren.

Baddräkt med vadderade kupor

HM

En helfodrad baddräkt med smala axelband och kupor med uttagbara inlägg som formar bysten och ger bra stöd. Högt skurna ben. Halvtäckande bak.

Röd kofta

Massimo Dutti

De stickade koftorna kommer att vara med oss tidigt på våren. Det kan vara roligt med en som sticker ut men som inte blir alltför varm i vårsolen. Rött är en given färg att kicka igång våren i.

Annons

Nagellack i Bordeaux

Essie

Rött är inte bara en fin detalj i din garderob – det gör sig även fint på naglarna.

V-ringad body

HM

Randigt kommer vara riktigt het i vår! Denna body i trikå är V-ringad body med lång ärm. Bodyn är högt skuren bak och har dolda tryckknappar i grenen.

Röd ballerinasko med edgy detaljer

Ballerinasko med spetsig tå och spänne – en fin detalj till ett par kostymbyxor med vida ben!

Annons

Röd midikjol

Envii

Kjol i skinnsimitation med dold dragkedja och knapp i midjan. Hög slits framtill ger en snygg touch. Perfekt att kombinera med en grå hoodie och ett par sneakers för en avslappnad look.

Långärmad topp i merinoull

Arket

En topp i skirt material av mjuk merinoull. Toppen har slimmad passform och råa kanter i ärmsluten och i nederkant. En tröja som passar in i din basgarderob!

Foto: Launchmetrics.com/spotlight

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons