En första titt på Rodebjers vår- och sommarkollektion 2021

Rodebjer Sommar 2021

Köpenhamns modevecka är i full gång och Rodebjer är ett av det första svenska märkena att presentera sin kommande vår- och sommarkollektion 2021. Här kan du se alla kommande looks!
11 augusti, 2020

Hantverk, samarbete och ansvarsfulla inköp har drivit riktningen för Rodebjers vår- och sommarkollektion 2021, vilket resulterar i att Rodebjers vårmode erbjuder signatursiluetter i återvunnet material, sportiga tröjor i organisk bomull, smarta klänningar med fransade kanter (även de i återanvänt material) och uttrycksfulla plagg i silvermetalliskt tyg från en fransk hantverkare. Motsatsen är viktig i Rodebjers vårkollektion – sensuella klänningar och minikjolar kolliderar med avslappnade arbetskläder och vackert skräddade kavajer.

För att accentuera högsommaren lanseras även hållbara badkläder i samarbete med New York-baserade NU SWIM.

Läs också: Allt du borde veta om vårmode 2021 – läs Elina Grothéns stora trendrapport

Accessoarerna i kollektionen står för det konceptuella – örhängen, dramatiska nyanser, sportiga mössor och randiga halmväskor blir en extra touch och tolkning av varumärket och dess filosofi – utformade för hand i Rodebjers designstudio hemma i Stockholm. Konstverk från den ukrainska konstnären Paraska Plytka-Horytsvit står som inspiration till mönstret i kollektionen. Upptäck den kommande vår- och sommarkollektionen redan nu i ett bildregn nedan!

Se Rodebjer Spring Summer 2021:

Foto: Rodebjer

LÄS MER:

Copenhagen Fashion Week: Allt det bästa från modeveckan

Rodebjer: ”Bärbart mode som drivs av lust och hållbarhet”

Årets Designer 2019 är Carin Rodebjer