Populärt: ShoppingtipsStylingtipsVårmode 2024StreetstyleSe Min LookTrendiga vårskor

Rodebjer 2022 – första bilderna på vårkollektionen

10 aug, 2021 
Rodebjer vårkollektion 2022
Copenhagen Fashion Week är i full gång och svenska Rodebjer presenterade sin kommande kollektion med digitalt för säsongen. Se hela deras vårkollektion 2022 här!
Annons
Carin Rodebjer berättar om SS22Brand logo
Carin Rodebjer berättar om SS22

Copenhagen Fashion Week är i full gång och svenska Rodebjer presenterade under tisdags kvällen sin kommande kollektion digitalt under Köpenhamns modevecka.

Storstad möter semesterlugn

Med en fot i storstadspulsen och den andra i sommarlugnet har Rodebjers chefsdesigner Carin Rodebjer hittat vägen framåt för vår- och sommarkollektionen 2022. Hantverk möter street och sport, balanserat med chica inslag som en större avslappnad kavaj i en mjuk färgskala. Säsongen bjuder på en ny arbetsuniform, en kostymen som går helt i linje med märkets DNA.

Annons

Återvunnen nylon, organisk bomull och recycled läder är några av de material som återfinns i vårkollektionen.

SE RodebjerS vårkollektion 2022:

Rodebjer SS22
Rodebjer SS22
Annons
Rodebjer SS22
Rodebjer SS22
Rodebjer SS22
Annons
Annons

Foto: Rodebjer

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons