Populärt: ShoppingtipsStylingtipsVårmode 2024StreetstyleSe Min LookTrendiga vårskor

Rodebjer släpper ny ROSA kaftan – hyllning till kvinnodagen

08 mar, 2018 
AvJohanna Lejon
Den rosa kaftan ska vara en hyllning till kvinnodagen.
Förra året, på Internationella kvinnodagen, släppte Rodebjer och Grandpa en unik poster kallad Vaginan. Denna kvinnodag tar de samarbetet vidare. Hur? Med en specialdesignad kaftan!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

I kväll, klockan 18:00 lanserar Grandpa och Rodebjer en Grandpa x Rodebjer Agave-kaftan i ett exklusivt print och i en limiterad upplaga.

”Vi promotar systerskap och feminism”

”Vi väljer att precis som förra året släppa den på Internationella Kvinnodagen eftersom ja, det känns mer självklart än något annat. Våra två bolag främjar systerskap och feminism varje dag så varför inte göra det med ett plagg som alla kvinnor kan bära och som blivit en ikon hos oss båda”, skriver man i ett pressmeddelande.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

– För att hylla Grandpa och Internationella kvinnodagen har vi gjort en exklusiv Agave för just Grandpa. Mönstret är unikt men med en flirt till Rodebjers sommarkollektion som vi lanserar i april. I sommar rör vi oss nära havet och det har också inspirerat mönsterbilden som har ett exotiskt undervattenstema. I just denna tolkning ser man sjöstjärnor, böljande sjöblommor och sjögräs, säger Carin Rodebjer.

Annons

Hon fortsätter:

– Agave för mig symboliserar drömmen om sommaren som snart kommer och idén om en semester i total harmoni. Något jag ofta drömmer om men sällan får så Agaven är min krampaktiga kompanjon i det dagliga livet för att hålla drömmen vid liv. Hon får ofta hänga som en tavla på min vägg för att påminna mig om solen och lugnet.

Helene Carlsson, vd på Grandpa Store, tar vid:

– Att vår långa och framgångsrika affärsrelation resulterar i att vi blir de första att göra ett samarbete med Rodebjers kollektion känns otroligt roligt. Vi tror på samarbeten och företag där kvinnor lyfter och stärker varandra, något som är en grundsten för både oss och Rodebjer. Detta vill vi förstärka ytterligare genom att släppa den just idag på Internationella kvinnodagen berättar

Kaftanen är tillgänglig online och i Grandpas butiker på Södermannagatan, samt i Göteborg och Malmö från 18.00, 8/3.

Foto Rodebjer x Grandpa

Läs mer:

Rodebjer om AW18 kollektionen: ”Jag älskar de plagg vi jobbat med i fina naturmaterial”

Rodebjer lanserar ny skokollektion – med veganskt inslag

Så ska Rodebjer hylla kvinnan den 8 mars

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons