Rodebjer lanserar ny skokollektion – med veganskt inslag

Rodebjer lanserar en ny kollektion med skor.

Rodebjer tar ett steg framåt mot både hållbarhet och innovativ design med sin nya skokollektion. Bland nyheterna hittar vi en vegansk ankelboot med marmorerad klack i pastellgröna och rosa toner, en lyxig slipper för inom- och utomhusbruk, och en uppdaterad ballerina som hämtar inspiration av den klassiska espadrillen samt en modern cityloafer.
14 februari, 2018

– Jag ville göra en skokollektion som kunde möta en kvinnas olika behov med unika och hållbara stilar som enkelt kan bäras från morgon till kväll och från jobb till helg. Tillsammans bildar de ett mångfacetterat och komplett sortiment för alla kvinnor, oavsett behov eller situation, berättar Carin Rodebjer, grundare och creative director.

Kampanjen fotades i historiska Wenner-Gren Center i Stockholm, byggt 1962, och presenterar skorna i oväntade miljöer och situationer med ett surrealistiskt och humoristiskt uttryck.

Kollektionen lanseras i morgon torsdag, den 15:e februari, och finns tillgänglig på rodebjer.com, i varumärkets två Stockholmsbutiker och hos utvalda återförsäljare.

Se bilderna från kollektionen nedan:

Foto Magnus Klackenstam – Rockson Sthlm

Läs mer:

Rodebjer om AW18 kollektionen: ”Jag älskar de plagg vi jobbat med i fina naturmaterial”

Mingel: Rodebjers lanseringsfest i Vaginan

Årets design 2019 är Carin Rodebjer