Populärt: ShoppingtipsStylingtipsVårmode 2024Se Min LookTrendiga vårskorELLE-galanRöda mattan

Rihannas gravidlooks från Oscarsgalan!

13 mar, 2023 
AvAmie Chorr
Triss i bustiers! Under Oscarsgalans kväll bjöd Rihanna på ett framträdande och tre stycken imponerande looks. ELLE tar en närmare en titt!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Oscarsgalan 2023: Se kändisarna på röda mattanBrand logo
Oscarsgalan 2023: Se kändisarna på röda mattan

Om det är någon som verkligen är spot-on när det kommer till gravid-looks, är det garanterat Rihanna. Hennes låt ”Lift me up” som var med i soundtracket för Wakanda forever var nominerad till priset Best Original Song. Låten vann tyvärr ingen Oscar, men det stoppade inte Rihanna från att återigen prisas för sina looks!

Look 1 custom Alaïa

Rihanna har från att hon avslöjade för världen att hon väntar sitt första barn, satt ribban för gravidmode. Och med baby nummer två på väg ser vi att Rihanna är redo på att bjuda på fler sensationella gravid-looks. Som till exempel denna! Till Oscarsgalan anlände Rihanna i en skir polo matchat med en läderkjol med släp och bustier från Alaïa.

Annons
Rihanna i svart långärmad meshtopp, med en läder bustier samt långkjol

Look 2 custom Maison Margiela

Det slutar inte där! Rihanna framträdde även med sin nominerade låt som en del av Oscars underhållning. Inför detta framträdande bytte hon om till en custom Maison Margiela ensemble, med en halterneck topp i tyll och kristaller. Detta matchades med blombroderade vida byxor och looken toppades av med ett par svarta, långa handskar och diamantsmycken för extra touch av glamour.

Rihanna i halterneck topp i tyll och krisatller. Svarta handskar med ring och armband. Hon bär diamant örhängen och halsband
Rihanna på scen i
Annons

Look 3 custom Bottega Veneta

Sist men inte minst, avslutade Rihanna kvällen med custom Bottega Veneta-look. En limegrön bustier och kjol matchat med ett par gröna klackar!

Foto: TT

Oscarsgalan 2023: Största snackisarNA från galanBrand logo
Oscarsgalan 2023: Största snackisarNA från galan

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons