Rihannas gravidlooks från Oscarsgalan!

Rihannas gravidlooks från Oscarsgalan!

Triss i bustiers! Under Oscarsgalans kväll bjöd Rihanna på ett framträdande och tre stycken imponerande looks. ELLE tar en närmare en titt!
13 mars, 2023
Oscarsgalan 2023: Se kändisarna på röda mattan
1:24

Efter reklamen: Oscarsgalan 2023: Se kändisarna på röda mattan

(1:24)

Slå på ljud

Om det är någon som verkligen är spot-on när det kommer till gravid-looks, är det garanterat Rihanna. Hennes låt ”Lift me up” som var med i soundtracket för Wakanda forever var nominerad till priset Best Original Song. Låten vann tyvärr ingen Oscar, men det stoppade inte Rihanna från att återigen prisas för sina looks!

Look 1 custom Alaïa

Rihanna har från att hon avslöjade för världen att hon väntar sitt första barn, satt ribban för gravidmode. Och med baby nummer två på väg ser vi att Rihanna är redo på att bjuda på fler sensationella gravid-looks. Som till exempel denna! Till Oscarsgalan anlände Rihanna i en skir polo matchat med en läderkjol med släp och bustier från Alaïa.

Look 2 custom Maison Margiela

Det slutar inte där! Rihanna framträdde även med sin nominerade låt som en del av Oscars underhållning. Inför detta framträdande bytte hon om till en custom Maison Margiela ensemble, med en halterneck topp i tyll och kristaller. Detta matchades med blombroderade vida byxor och looken toppades av med ett par svarta, långa handskar och diamantsmycken för extra touch av glamour.

Look 3 custom Bottega Veneta

Sist men inte minst, avslutade Rihanna kvällen med custom Bottega Veneta-look. En limegrön bustier och kjol matchat med ett par gröna klackar!

Foto: TT

Oscarsgalan 2023: Största snackisarNA från galan
1:28

Efter reklamen: Oscarsgalan 2023: Största snackisarNA från galan

(1:28)

Slå på ljud