Nu lanserar Rihanna egna underkläder

Först var det musik, sedan streetwear och skönhet. Nu ger sig Rihanna in i nästa projekt och släpper en egen kollektion med underkläder.
24 april, 2018

Rihanna dominerar numera inte bara musikbranschen. Efter samarbeten med Puma och egna märket Fenty Beauty vinner hon även mark i streetwear- och skönhetsbranschen. Nu tar hon sig ann ytterligare ett projekt – underkläder. Det har sedan i mars spekulerats om att stjärnan ska släppa sin egen underklädeskollektion men det är först nu som vi får bekräftat att ja, det är mycket riktigt på gång.

Savage x Fenty

I helgen publicerade Rihanna en video på Instagram med en bildtext om att underklädeskollektionen vid namn Savage x Fenty kommer snart. I de korta klippen på Instagram ser modellerna ut att bära skira, rosa plagg. Men exakt hur kollektionen kommer att se ut, vart den kommer säljas, när den lanseras och vad priserna kommer att ligga på är fortfarande oklart. Men med tanke på den hajp som stjärnan har skapat kring sina tidigare produkter och samarbeten är det inte orimligt att förvänta sig stort intresse.

Läs mer:

Rihanna ber sina följare radera Snapchat efter sjuka annonsen

Nu släpps Rihannas nya fluffiga tofflor – med ett viktigt budskap

Rihanna i stor intervju med ELLE: ”Vill gärna utnyttja mina tuttar innan de beger sig söderut”

Foto: IBL, @badgalriri