Populärt: ShoppingtipsModetrenderSe Min LookSommarmodeBadmodeSommarklänningarOutfits till bröllop

Rihanna och Puma återförenas för lanseringen av nya sneakern Avanti

08 sep, 2023 
AvAmie Chorr
Rihanna och Puma återförenas för lanseringen av nya sneakern Avanti
Rihanna och Puma har ett rikt samarbete som sträcker sig över flera år och har gett oss otaliga minnesvärda modeögonblick. Deras senaste kreation, Fenty x Puma Avanti, är resultatet av ett samarbete som kombinerar Pumas sportiga arv med Rihannas inflytande inom musik, kultur och mode. Se den nya sneakern här!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Elle kungligt #1 - Meghans hemliga klackknepBrand logo
Elle kungligt #1 - Meghans hemliga klackknep

Fenty x Puma – allt började med creepers

Deras tidigare partnerskap har alltid utforskat gränserna mellan sport och mode. Det började 2015 med en Creeper-sko och fortsatte med Fenty x Puma gympaskor och pälsfodrade tofflor. Det nya släppet: Avanti är en hyllning till fotbollens magi både på och utanför planen.

Annons

Inför skapandet av Avanti har Rihanna hämtat mycket inspiration från Pumas arkiv och från den traditionella fotbollsstilen. Skon kommer i två färger, svart och vit, samt en kromad version med laser-etsade logotyper och läderdetaljer.

De har en yttersula i gummi, en fotbädd i läder med sammetslen vintage läder och en präglad guldfolierad logotyp.

Nya skor från idolen Rihanna tillsammans med Puma.

– Jag ville ta något ikoniskt från arkiven och föra det till gatan, och den legendariska Pelé gjorde Avanti-skon så ikonisk, säger Rihanna.

Annons

Puma vill erbjuda kollektionen till hela familjen genom att lansera Avanti som en unisexsko som passar både vuxna och barn.

Då släpps Fenty x Puma Avanti

Fenty x Puma Avanti släpps över hela världen den 15 september 2023, klockan 16:00, på puma.com och hos utvalda återförsäljare. Så ställ din klocka!

Foto: Puma

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons