Rihanna släpper lyxig klädkollektion – visar upp Fenty i Paris

Rihanna i en vit kavaj från Fenty

I onsdags presenterade Rihanna sin första urlyxiga kläd- och accessoarkollektion Fenty i Paris. Det är det första släppet av ett långtgående samarbete hon inlett med det prestigefyllda mode- och lyxkonglomeratet LVMH.
24 maj, 2019

Rihannas debutkollektion Fenty premiärvisades den 22 maj i en popup-butik i Paris.

Multitalangen och entreprenören Rihanna är den första svarta kvinnan i historien som har fått uppdraget att leda ett modevarumärke för det prestigefyllda konglomeratet LVMH. Kollektionen heter Fenty, som alla andra sidoprojekt hon som gör som inte är musik, bland annat hennes väldigt framgångsrika makeup-märke Fenty beauty.

Fenty är Rihannas efternamn och den lyxiga kollektionen består av kläder, skor, accessoarer och glasögon. Kollektionen finns nu i en pop up-butik i Le Marais-området från fredag 24 maj.

Estetiken är 100 procent Rihanna, med skräddade, lätt oversize kostymjackor och klänningar, fräscha hoodies, vita skjortor och skräddade jeans i japansk denim och solglasögon som man vill hugga av sin högra hand för. Du hittar kollektionen online from 29 maj.

 

Rihanna i en total look från Fenty RohaRihanna i en vit kavaj från sin senaste klädkollektion

Rihanna på plats i Paris i en grym vit kavajklänning från Fenty.

Rihanna i en total look från Fenty RohaRihanna i en vit kavaj från sin senaste klädkollektion

Rihanna i en total look från Fenty, i en cool oversize kavaj och jeans i japansk denim. Vi älskar de krispigt vita accessoarerna

Foto: TT

Läs mer:

Rihanna och Fenty beauty lanserar concealer – i 50 nyanser

Äntligen! Rihanna släpper nytt album nästa år