Populärt: ShoppingtipsStylingtipsModetrenderVårmode 2024StreetstyleMilano fashion week

Här är outfiten Rihanna bar på Metgalan 2018

08 maj, 2018 
AvJohanna Lejon
I natt gick Met-galan av stapeln på Metropolitan Museum of Arts Costume Institute i New York. Rihanna drog flest blickar till sig – med rätta. Hon kom till festen – klädd som påven.
Annons

Inga konstigheter hörni – klart man går på gala klädd som påven!

Den 7 maj var det, traditionsenligt, dags för stjärnspäckad modefest i The Big Apple. Vad som hände? Det var dags för modegalornas modegala – Met-galan.

Rihanna i trappan på Met-galan 2018.

Galan, som agerar invigningsevenemang för Metropolitan Museum of Arts Costume Institutes årliga modeutställning, har varje år ett särskilt tema som agerar klädkod för det flotta partyt. Årets tema då? Ja, det var det mäktiga ”Heavenly Bodies: Fashion and the Catholic Imagination”. Kreativiteten visste, givetvis, inga gränser!

Annons

Rihanna som påve

Rihanna var det som kanske mest av alla visade var skåpet, modeskåpet that is, ska stå. Hur? Via sin spektakulära outfit. Artisten kom nämligen klädd som påven – i vit skrud och med en trekantig mitra på huvudet. Rihannas påvekläder var dock en smula mer fancy än de som brukar bäras av den riktiga påven. Glitter och äldelstenar dominerade hennes klädsel, som var designad av Margiela. På fötterna bar hon höga klackar från Louboutin.

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Rihanna i silvrig outfit med huvudbonad på Metgalan 2018.

Foto IBL

Annons
Annons