Populärt: ShoppingtipsStylingtipsVårmode 2024StreetstyleMilano fashion weekSe Min LookTrendiga vårskor

Första bilderna på Rihanna för Dior mag

03 sep, 2015 
AvLisa Arnell
Annons

Att Rihanna är ansiktet för modehuset Dior är ingen nyhet. Nytt är dock de senaste bilderna från deras samarbete. I dag lade Rihanna själv upp en sneak peek på plåtningen för Dior mag. 

Det var i april i år som Dior offentliggjorde att Rihanna var modehusets nya ansikte – och genast svämmade internet och sociala medier över av hejarop, kommentarer och bilder. Inte bara för att hon är den första färgade kvinnan som fått det eftertraktade kontraktet med modehuset utan lika mycket för att hon är… Rihanna. Och inte blev det mindre buzz när första kampanjfilmen släpptes någon månad senare, som del fyra av Diors Secret garden-filmer. Den långa versionen kan du se här nedanför.

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Det är också i sociala medier som vi nu får se de första bilderna av höstens första kärleksaffär mellan Rihanna och Dior. På sitt instagramkonto visar Badgalriri upp ett helt gäng bilder från den plåtning hon gjort ihop med Dior mag. Shining bright like a Dior diamond…

 

Secret garden-filmen från Dior med Rihanna i huvudrollen:

Bilderna från Rihannas första kampanj från i våras kan du se här: 

Foto Stellapictures

Annons