Reebok och Victoria Beckham släpper ny träningskollektion

Rebook x Victoria Beckham 2020: Se plaggen här

Reebok och Victoria Beckham släpper ny träningskollektion. Kollektionen har tydliga influenser från 90-talets sportmode och lanseras i Sverige exklusivt på NK Sport.
11 mars, 2020
Victoria och David Beckhams mest minnesvärda looks genom åren
Slå på ljud

Det var redan under 2018 som Victoria Beckham och Reebok ingick samarbete. Den gemensamma ambitionen var att presentera ett nytt utbud av premium-sportkläder och fokus låg från start på enkel och modern design. Nu har det Londonbaserade modehuset och det amerikanska träningsvarumärket tillsammans tagit fram en vår- och sommarkollektion till 2020.

Träningskollektionen, som blir den tredje kollektionen i samarbetet, består av streetwear-plagg som enligt de båda varumärkena är skapade för alla och som ska spegla Victoria Beckhams unika unisex-estetik.

Influenserna från 90-talets sportmode är tydlig och genomgående för kollektionen är en avskalad och stilren känsla. Vi ser ribbade detaljer, höga ringningar i halsen och croppade toppar. Färgskalan går i svart, vitt, beige och blått. Bland plaggen hittar vi sportbehåar, träningslinnen, tights, jackor, skor och accessoarer.

När släpps träningskollektionen?

NK Sport blir först ut i Sverige med att sälja Reebok x Victoria Beckham och kollektionen lanseras exklusivt på varuhuset, samt på Reebok.se, onsdagen den 11 mars 2020. Prisspannet ligger på mellan cirka 300-5 000 kronor. Se ELLEs favoriter ur kollektionen nedan.

Reebok x Victoria Beckham SS20

Sömlös träningstopp i croppad modell.

Matchande träningstights med hög midja.

Ribbad topp i orange.

Grå ribbad topp.

Matchande shorts i ribbat tyg med hög midja.

Beige sportbehå med tunna band.

Vita, sömlösa tights med hög midja.

Basketinspirerad retrosneakers i beige.

Se hela kollektionen här.

Foto: Reebok

LÄS MER:

Snygga och bekväma träningskläder till våren 2020

Därför bör du tvätta träningskläderna efter varje pass

Victoria Beckham vann stort modepris på People’s Choice Awards