Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: ShoppingtipsStylingtipsVårmode 2024StreetstyleSe Min LookTrendiga vårskor

Randig tröja dam – 6 favoriter i trendmönstret

23 feb, 2024 
AvSandra Bohlin
AvSandra Bohlin
AvAmie Chorr
Randig tröja dam
Årets vår- och sommarmode 2024 bjuder in till en lekfull och livlig atmosfär med randigt i fokus. Randigt tar en framträdande plats som en stor trend för säsongen. ELLE tipsar om stilsäkra sätt att styla en randig tröja.
Annons
Behind the scenes med Zara LarssonBrand logo
Behind the scenes med Zara Larsson

Denna säsong ser vi randiga mönster dominera catwalken och gatubilden. Designers har integrerat randigt i olika plagg, från lätta sommarklänningar och svala skjortor till trendiga byxor och accessoarer.

Launchmetrics.com/spotlight

Den lekfulla användningen av färger och linjebredder ger en frisk och uppiggande känsla, perfekt för att omfamna den ljusa årstiden. Låt den klassiska trenden bli din personliga statement-stil för sommaren 2024. Oavsett om det är på stranden, på picknicken eller på festen kommer randigt att vara ett fint val för att addera en touch av lekfullhet till din look.

Annons

randiga tröjor och toppar för dam 2024

Satsa på en klassisk skjorta, polokrage eller en T-shirt – här är 6 looks med trendigt randigt. Scrolla ner för att se våra favoriter och hur du matchar dem!

Randigskjorta
Köp skjortan här!ReklamlänkH&M
Ballongkjol
Köp kjolen här!Zara
Annons
Köp tröjan här! ReklamlänkNA-KD
Köp shortsen här!ReklamlänkNA-KD
Köp capribyxorna här!ReklamlänkNA-KD
Annons
Köp koftan här!ReklamlänkH&M
Köp tröjan här!ReklamlänkNelly
Köp kjolen här!ReklamlänkH&M

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons