Populärt: ShoppingtipsModetrenderSe Min LookSommarmodeBadmodeSommarklänningarOutfits till bröllop

Ralph Lauren släpper Rachel Green-kollektion – se plaggen här

19 sep, 2019 
AvEmma Castman
Ralph Lauren släpper Vänner och Rachel Green-inspirerad kollektion
Vänner firar 25 år – och som en hyllning till serien väljer nu modehuset Ralph Lauren att släppa en unik Rachel Green-kollektion. Se plaggen här!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Vänner sändes för första gången den 22 mars 1994 – och sedan dess har serien blivit mer eller mindre kultförklarad. Handlingen utspelar sig i New York och kretsar kring karaktärerna Joey Tribbiani, Phoebe Buffay, Monica Geller, Chandler Bing, Ross Geller och Rachel Green. Sex vänner i tjugoårsåldern som tillsammans hanterar livets höga toppar och djupa dalar.

När första avsnittet i första säsongen börjar har Rachel, som spelas av Jennifer Aniston, precis lämnat sin blivande man Barry.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Hon flyttar in hos barndomsvännen Monica – och börjar så sakteliga ta tag i sitt liv. Från bortskämd ung tjej som levt på sin pappas pengar till målinriktad karriärist på Ralph Lauren. Ett ikoniskt modehus – som nu bestämt sig för att hylla sin fiktiva medarbetare genom att släppa en unik Rachel Green-kollektion.

Vänner firar 25 år – hyllas med kollektion

Det är Ralph Lauren och Bloomingdale’s (varuhuskedjan där Rachel jobbade innan hon gick vidare till Ralph Lauren) som har inlett ett samarbete med filmbolaget Warner Bros för att fira den ikoniska seriens 25 års-jubileum – och hylla Rachels oklanderliga 90-talsstil.

Annons

Kollektionen beskrivs som en tidlös wear-to-work-kollektion anpassad för den moderna arbetaren – och bland plaggen syns bland annat veckade minikjolar, åtsittande polotröjor och statement-kostymer, i allt från djurprint till rutmönster.

Här är kampanjbilderna till Ralph Lauren x Friends:

Ralph Lauren släpper unik Rachel Green-inspirerad kollektion, med plagg som för tankarna till 90-talet.
Alla kampanjbilder är fotograferade i typisk Vänner-miljö. Här syns modellerna hemma hos Monica. Foto: Ralph Lauren
Det är Ralph Lauren och Bloomingdale's (varuhuskedjan där Rachel jobbade innan hon gick vidare till Ralph Lauren) som har inlett ett samarbete med filmbolaget Warner Bros för att fira Vänners 25-års jubileum
Typisk Rachel-outfit: Veckkjol, polotröja och djurmönstrad jacka. Fotograferad i Central Perk-miljö. Foto: Ralph Lauren
Kampanjbilder för Ralph Laurens samarbete med Vänner
Kollektionen är framför allt inspirerad av Rachel Green, men innehåller plagg för både män och kvinnor. Foto: Ralph Lauren
Annons
Vänner firar 25 år – och som en hyllning till serien väljer nu modehuset Ralph Lauren att släppa en unik Rachel Green-kollektion.
Rachel Green syntes ofta i moderiktiga statement-kostymer när hon jobbade på Ralph Lauren. Foto: Ralph Lauren

Alla plagg finns tillgängliga på Ralph Laurens hemsida.

Läs mer:

Vänner-stjärnan säljer sin läckra takvåning i LA – kika in!

Vänner-skaparen: Så gick det för Ross och Rachel

Monopol släpps i ny version – temat är Vänner

Annons