Artikeln innehåller reklamlänkar – läs mer här >

25 quiltade och flätade väskor som lyfter varje outfit

quiltade och flätade väskor

Sugen på en på en quiltad, vadderad eller flätad väska inför våren och sommaren 2021? Här är modellerna vi drömmer om just nu!
27 april, 2021

Ett enkelt sätt att göra en outfit mer spännande är att satsa på material och detaljer med det där lilla extra. För tillfället ser vi många väskor som har en quiltad eller flätad design – ett enkelt designknep som genast drar ögonen till sig. Den kanske mest kända quiltade varianten står såklart Chanel för, men för dig som inte har den storleken på plånboken så har vi samlat 25 snygga väskor i olika prisklasser.

Aimee Song med en flerfärgad quiltad väska från Chanel

Inspireras av Aimee Song med den här flerfärgade quiltade godbiten från Chanel

Foto: TT/Dvora/REX

Quiltade och flätade väskor 2021

Här är de snyggaste väskorna i butik just nu, i allt från läder till skinnimitation och nylon.

Svart quiltad väska från Stand Studio. Den är gjord i lammläder, stängs med en knapp fram, har en avtagbar axelrem och finns här (reklamlänk från Adtraction).

Ljusblå väska från Adax. Den är gjord i läder, har en avtagbar och reglerbar axelrem och finns här (reklamlänk från Adtraction). Den finns även i svart här (reklamlänk från Adtraction).

Svart vadderad väska från H&M. Den har ett lock som stängs med en knapp, en justerbar och avtagbar axelrem och finns här (reklamlänk från Adtraction). Den finns även i ljusgrått här (reklamlänk från Adtraction).

Brun flätad väska från Isabella Rhea. Den är gjort i läder, har en avtagbar axelrem, stängs med en magnetknapp och finns även i svart, gult och rött här (reklamlänk från Apprl).

Svart flätad väska från Gina tricot. Den har en justerbar axelrem och finns här (reklamlänk från Tradedoubler.com).

Liten vit vadderad clutch från Saint Laurent. Den är gjord i läder, kommer tillsammans med en liten korthållare och finns här (reklamlänk från Apprl).

Stor toteväska från By Malene Birger. Den har två långa handtag, ett stort fack samt ett mindre fack med dragkedja och finns här (reklamlänk från Adtraction).

Vit flätad väska från KappAhl. Den har en bred justerbar axelrem som går att ta av och finns här (reklamlänk från Apprl).

Beige flätad väska från Na-kd. Den har flera fack, har ett lock som stängs med magnetknapp och finns här (reklamlänk från Tradedoubler.com).Den finns även i svart här (reklamlänk från Tradedoubler.com).

Stor vadderad väska från A.W.A.K.E. Mode. Den är gjord i en blank skinnimitation och finns här (reklamlänk från Apprl).

Orange väska från Isabella Rhea. Den är gjord i läder, stängs med ett vridlås, har en axelrem med guldfärgad kedja och finns här (reklamlänk från Apprl). Den finns även i svart här (reklamlänk från Apprl).

Quiltad väska från Valentino Bags. Den är gjord i skinnimitation, har ett handtag samt en avtagbar axelrem och finns här (reklamlänk från Adtraction).

Stor vit väska från COS. Den är gjord i nylon och är i en shoppermodell som stängs med dragkedja upptill, du hittar den här (reklamlänk från Adtraction). Den finns även i svart här och i blått här (reklamlänk från Adtraction).

Svart väska från Michael Michael Kors. Den stängs med ett guldigt spänne, har en lång guldfärgad axelrem i form av en kedja och finns här (reklamlänk från Adtraction).

Beige flätad väska från Na-kd. Den har ett handtag, en avtagbar axelrem och finns här (reklamlänk från Tradedoubler.com).

Svart väska från Topshop. Den har stora quiltade fält, en bred axelrem, dragkedja upptill samt på sidorna och finns här (reklamlänk från Apprl).

Beige flätad väska från H&M. Den är gjord i skinnimitation, har en tunn justerbar axelrem och finns här (reklamlänk från Adtraction). Den finns även i ljuslila här (reklamlänk från Adtraction) och i svart här (reklamlänk från Adtraction).

Svart väska från Love Moschino. Den har en lång axelrem i form av en kedja, har en guldfärgad logga fram och finns här (reklamlänk från Adtraction).

Ljusbrun väska från Monki. Den är i en avlång modell, har en kort justerbar axelrem och finns här (reklamlänk från Adtraction).

Svart väska med stora flätade fält från Anna Luchini. Den är gjord i skinn, stängs med dragkedja, har två handtag upptill och finns här (reklamlänk från Apprl).

Ljusgrön väska från Asos Design. Den har en rundad design, en kort axelrem, stängs med dragkedja upptill och finns här (reklamlänk från Apprl).

Svart quiltad väska från & Other Stories. Den är gjord i läder, har ett vadderat handtag samt en avtagbar axelrem och finns här (reklamlänk från Adtraction).

Ljusbeige väska från Stand Studio. Den har en fyrkantig design, vadderade handtag upptill samt en avtagbar längre axelrem och finns här (reklamlänk från Adtraction). Den finns även i svart här (reklamlänk från Adtraction) och i grått här (reklamlänk från Adtraction).

Svart flätad väska från Adax. Den är gjord i läder, har ett kort handtag, en avtagbar axelrem samt flera fack och finns här (reklamlänk från Adtraction).

Svart vadderad väska från Oroton. Den är gjord i läder, stängs med dragkedja upptill och finns här (reklamlänk från Apprl).

2:33

Efter reklamen: Här är modetrenderna att satsa på våren 2021

(2:33)

Missa inte

Möt våren och sommaren i puderrosa – 24 snygga shoppingtips

ELLEs stylingredaktör: Plaggen som får mig att längta till sommar och sol

21 snygga plagg med dragsko och rynkade detaljer