Artikeln innehåller reklamlänkar

25 quiltade och flätade väskor som lyfter varje outfit

quiltade och flätade väskor

Sugen på en på en quiltad, vadderad eller flätad väska inför våren och sommaren 2021? Här är modellerna vi drömmer om just nu!
27 april, 2021

Ett enkelt sätt att göra en outfit mer spännande är att satsa på material och detaljer med det där lilla extra. För tillfället ser vi många väskor som har en quiltad eller flätad design – ett enkelt designknep som genast drar ögonen till sig. Den kanske mest kända quiltade varianten står såklart Chanel för, men för dig som inte har den storleken på plånboken så har vi samlat 25 snygga väskor i olika prisklasser.

Aimee Song med en flerfärgad quiltad väska från Chanel

Inspireras av Aimee Song med den här flerfärgade quiltade godbiten från Chanel

Foto: TT/Dvora/REX

Quiltade och flätade väskor 2021

Här är de snyggaste väskorna i butik just nu, i allt från läder till skinnimitation och nylon.

Svart quiltad väska från Stand Studio. Den är gjord i lammläder, stängs med en knapp fram, har en avtagbar axelrem och finns här (länk till Wakakuu).

Ljusblå väska från Adax. Den är gjord i läder, har en avtagbar och reglerbar axelrem och finns här (länk till Åhléns). Den finns även i svart här (länk till Åhléns).

Svart vadderad väska från H&M. Den har ett lock som stängs med en knapp, en justerbar och avtagbar axelrem och finns här (länk till butik). Den finns även i ljusgrått här (länk till butik).

Brun flätad väska från Isabella Rhea. Den är gjort i läder, har en avtagbar axelrem, stängs med en magnetknapp och finns även i svart, gult och rött här (länk till butik).

Svart flätad väska från Gina tricot. Den har en justerbar axelrem och finns här (länk till Gina tricot).

Liten vit vadderad clutch från Saint Laurent. Den är gjord i läder, kommer tillsammans med en liten korthållare och finns här (länk till butik).

Stor toteväska från By Malene Birger. Den har två långa handtag, ett stort fack samt ett mindre fack med dragkedja och finns här (länk till Wakakuu).

Vit flätad väska från KappAhl. Den har en bred justerbar axelrem som går att ta av och finns här (länk till butik).

Beige flätad väska från Na-kd. Den har flera fack, har ett lock som stängs med magnetknapp och finns här (länk till Na-kd).Den finns även i svart här (länk till Na-kd).

Stor vadderad väska från A.W.A.K.E. Mode. Den är gjord i en blank skinnimitation och finns här (länk till butik).

Orange väska från Isabella Rhea. Den är gjord i läder, stängs med ett vridlås, har en axelrem med guldfärgad kedja och finns här (länk till butik). Den finns även i svart här (länk till butik).

Quiltad väska från Valentino Bags. Den är gjord i skinnimitation, har ett handtag samt en avtagbar axelrem och finns här (länk till Åhléns).

Stor vit väska från COS. Den är gjord i nylon och är i en shoppermodell som stängs med dragkedja upptill, du hittar den här (länk till Cos). Den finns även i svart här och i blått här (länk till Cos).

Svart väska från Michael Michael Kors. Den stängs med ett guldigt spänne, har en lång guldfärgad axelrem i form av en kedja och finns här (länk till Bubbleroom).

Beige flätad väska från Na-kd. Den har ett handtag, en avtagbar axelrem och finns här (länk till Na-kd).

Svart väska från Topshop. Den har stora quiltade fält, en bred axelrem, dragkedja upptill samt på sidorna och finns här (länk till butik).

Beige flätad väska från H&M. Den är gjord i skinnimitation, har en tunn justerbar axelrem och finns här (länk till butik). Den finns även i ljuslila här (länk till butik) och i svart här (länk till butik).

Svart väska från Love Moschino. Den har en lång axelrem i form av en kedja, har en guldfärgad logga fram och finns här (länk till Bubbleroom).

Ljusbrun väska från Monki. Den är i en avlång modell, har en kort justerbar axelrem och finns här (länk till butik).

Svart väska med stora flätade fält från Anna Luchini. Den är gjord i skinn, stängs med dragkedja, har två handtag upptill och finns här (länk till butik).

Ljusgrön väska från Asos Design. Den har en rundad design, en kort axelrem, stängs med dragkedja upptill och finns här (länk till butik).

Svart quiltad väska från & Other Stories. Den är gjord i läder, har ett vadderat handtag samt en avtagbar axelrem och finns här (länk till & Other Stories).

Ljusbeige väska från Stand Studio. Den har en fyrkantig design, vadderade handtag upptill samt en avtagbar längre axelrem och finns här (länk till Wakakuu). Den finns även i svart här (länk till Wakakuu) och i grått här (länk till Wakakuu).

Svart flätad väska från Adax. Den är gjord i läder, har ett kort handtag, en avtagbar axelrem samt flera fack och finns här (länk till Åhléns).

Svart vadderad väska från Oroton. Den är gjord i läder, stängs med dragkedja upptill och finns här (länk till butik).

Här är modetrenderna att satsa på våren 2021
2:33

Efter reklamen: Här är modetrenderna att satsa på våren 2021

(2:33)

Slå på ljud