Artikeln innehåller reklamlänkar

Vinterns snyggaste pufferjackor – varma köp i korta och långa modeller

pufferjacka dam 2022

Trotsa vinterkylan med en varm pufferjacka!

Foto: TT, spotlight
Vintersäsongen är igång och därmed gör pufferjackan entré i garderoben igen. ELLE har samlat årets favoriter från butikerna – spana in dem här!
14 oktober, 2022

mVintern är på ingång och det innebär att det är dags att börja uppdatera vintergarderoben med snygga och framför allt varma plagg. Pufferjackan är ett precis ett sådant plagg som både värmer och som är snygg att bära när kylan biter sig fast. Pufferjackan är lika värmande som en vinterjacka, och perfekt att komplettera med ett par snygga vinterskor.

färgglad jacka i pösig modell street style stockholm
Valentina Valdinoci/IMAXTREE.COM

Stylingtips! Klä pufferjackan tillsammans med ett par grova boots för att slå två trender i ett.

Pufferjackor i långa och korta modeller för dam 2022

Fluffiga, värmande och inte minst snygga! ELLE listar pufferjackor i den klassiskt korta modellen, och även i lång design som hjälper dig att hålla värmen från topp till tå. Vilken variant vill du bära i år?

Vit pufferjacka H&M

Om du vill smälta in i det kalla vinterlandskapet är denna vita pufferjacka ett perfekt val. Den har en hög krage, är fodrad med dun och har långa ärmar. Beställ den här (länk till butik).

Om du vill smälta in i det kalla vinterlandskapet är denna vita pufferjacka ett perfekt val. Den har en hög krage, är fodrad med dun och har långa ärmar.

vit dunjacka från H&Ms premium kollektion med ståkrage

Klicka på bilden för att komma till pufferjackan.

Lång pufferjacka arket

En lång pufferjacka är extra passande att bära när vindarna blåser kalla. Den här långa jackan i puffer modell är fodrad med återvunnet dun och är lätt trots sin storlek. Dessutom isolerar den värme tack vare sitt nylonskal. Beställ den här (länk till Arket).

En lång pufferjacka är extra passande att bära när vindarna blåser kalla. Den här långa jackan i puffer modell är fodrad med återvunnet dun och är lätt trots sin storlek. Dessutom isolerar den värme tack vare sitt nylonskal.

lång lätt dunjacka med skal som isolerar värme och stor huva från Arket

Läs mer och klicka bilden för att komma till jackan.

Svart pufferjacka filippa k

En svart jacka är enkel att styla och därmed ett säkert kort när du inte vet vad du ska ha på dig. Den här pufferjackan har en glansig yta, ståkrage och något croppad längd. Läs mer och köp den här (länk till Åhléns).

En svart jacka är enkel att styla och därmed ett säkert kort när du inte vet vad du ska ha på dig. Den här pufferjackan har en glansig yta, ståkrage och något croppad längd.

svart jacka tillverkad i glansigt material med ståkrage från Filippa K

Klicka på bilden för att komma till jackan från Filippa K.

Brun pufferjacka Monki

Brunt är en färg som börjat synas allt mer i butikerna och hos modehusen. Den här puffferjackan från Monki i mörkbrun nyans har en oversized passform, luva och två fickor på framsidan. Köp den här (länk till butik).

Brunt är en färg som börjat synas allt mer i butikerna och hos modehusen. Den här pufferjackan från Monki i mörkbrun nyans har en oversized passform, luva och två fickor på framsidan.

mörkbrun vadderad jacka med hög krage och huva från Monki

Klicka på bilden för att läsa mer och komma till jackan.

Quiltad pufferjacka & Other Stories

En svart jacka i puffer modell med quiltat mönster utformad i oversized modell. Har en hög krage och två stycken dolda fickor på framsidan. Jackan finns även i trendfärgen brunt. Läs mer och köp den här (länk till & Other Stories).

En svart jacka i puffer modell med quiltat mönster utformad i oversized modell. Har en hög krage och två stycken dolda fickor på framsidan. Jackan finns även i trendfärgen brunt.

Gå till produkt Stories.com
svart quiltad jacka fodrad med återvunnen polyester från & Other Stories

Klicka på bilden för att komma till pufferjackan från & Other Stories.

Gå till produkt Stories.com

Kort pufferjacka H&M

En pufferjacka i kort modell är en återkommande favorit som aldrig går ur tiden. Denna jacka från H&M är tillverkad i quiltat material och en dragsko nertill så att du kan anpassa jackans look efter dina behov. Klicka här för att komma till den (länk till butik).

En pufferjacka i kort modell är en återkommande favorit som aldrig går ur tiden. Denna jacka från H&M är tillverkad i quiltat material och en dragsko nertill så att du kan anpassa jackans look efter dina behov.

kort jacka i quiltat material med dragsko nertill från H&M

Klicka på bilden för att komma till pufferjackan från H&M.

Röd pufferjacka Na-kd

Rött är en av årets trendfärger! Klä dig därför extra stilsäkert med denna pufferjacka i röd nyans från Na-kd. Den har pösig passform och är tillverkad i ett vattenavisande material. Klicka här för att komma till jackan (länk till Na-kd).

Rött är en av årets trendfärger! Klä dig därför extra stilsäkert med denna pufferjacka i röd nyans från Na-kd. Den har pösig passform och är tillverkad i ett vattenavisande material.

röd vadderad jacka med hög krage och dragkedja framtill från Na-kd

Klicka på bilden för att komma till pufferjackan från Na-kd.

Pufferjacka med huva Selected Femme

Vad är extra passande att bära under iskalla vinterdagar? En pufferjacka utrustad med en huva såklart! Den här jackan är fodrad med återvunnen polyester och har en dragsko i midjan. Läs mer och köp den här (länk till Åhléns).

Vad är extra passande att bära under iskalla vinterdagar? En pufferjacka utrustad med en huva såklart! Den här jackan är fodrad med återvunnen polyester och har en dragsko i midjan.

svart vadderad jacka med huva och skärp i midjan från

Klicka på på bilden för att och komma till jackan från Selected Femme.

Grön pufferjacka Ganni

En grön pufferjacka piggar upp i vintermörkret! Denna midijacka från Ganni har en avtagbar huva, överdimensionerad passform och tre fickor framtill. Beställ den här (länk till Åhléns).

En grön pufferjacka piggar upp i vintermörkret! Denna midijacka från Ganni har en avtagbar huva, överdimensionerad passform och tre fickor framtill.

grön midijacka med avtagbar huva tillverkad i återvunnen polyetser från Ganni

Klicka på bilden för komma till den gröna pufferjackan från Ganni.

Stor pufferjacka Arket

En stor fluffig pufferjacka i oversized modell hjälper dig att hålla värmen både i höst och vinter, men också svala vårkvällar. Den här puffern från Arket är fodrad med återvunnet dun, har en hög krage och en något oversized passform. Läs mer och köp den här (länk till Arket).

En stor fluffig pufferjacka i oversized modell hjälper dig att hålla värmen både i höst och vinter, men också svala vårkvällar. Den här puffern från Arket är fodrad med återvunnet dun, har en hög krage och en något oversized passform.

svart oversized midijacka fodrad med återvunnet dun från Arket

Klicka på bilden för komma till pufferjackan från Arket.

så hittar du en varm pufferjacka

Är en pufferjacka varm? Absolut! Här listar vi de bästa knepen för att hitta en jacka som trotsar kylan.

  • Satsa på en pufferjacka som är fodrad, antingen med dun eller med dunliknande material.
  • En blöt jacka innebär ofta en kall jacka – satsa därför på en pufferjacka med vattenavisande skal som skyddar mot snö och regn.
  • En pufferjacka med hög krage skyddar halsen mot kyla, vilket är perfekt om du glömt halsduken hemma.
24H med Emma & Frida i Köpenhamn
1:02

Efter reklamen: 24H med Emma & Frida i Köpenhamn

(1:02)

Slå på ljud