Prinsessan Madeleine i exklusiv intervju i ELLE

22 oktober, 2013

Tidigare i år träffades ELLEs chefredaktör Hermine Coyet Ohlén och Prinsessan Madeleine för en intervju. På tisdag (22 oktober) kommer novembernumret med intervjun och Prinsessan Madeleine på omslaget ut i butikerna. Men redan i dag visar vi de fem (!) omslagen här på elle.se.

I vårt elva sidor långa reportage med unika bilder exklusivt tagna för ELLE berättar Prinsessan Madeleine om balansen mellan offentligheten och privatlivet, om den nya rörelsen inom hjälporganisationen Childhood: Thankyou.org, om kärleken till Chris och – för första gången i en längre intervju – om bebisen hon väntar.

– Mitt arbete för Childhood har gett mig nya perspektiv på livet. Det har lärt mig att kontrollera mina känslor. Att vända upprördhet och frustration till positiv energi, säger Prinsessan Madeleine i intervjun och berättar om de starka möten hon har haft under sitt arbete med unga som utsatts för våld eller vanvård.

Rörelsen Thankyou.org, vänder sig till just unga och går ut på att man skickar en sång till någon som betytt mycket för en via Spotify. Det är en världsomspännande rörelse som är under uppbyggnad och Prinsessan Madeleine är projektledare och eldsjäl. Läs mer om det och skicka din egen sång här.

I vår artikel berättar Prinsessan Madeleine för första gången om hur det känns att vara med barn, om nya planer och om vikten att vara snäll mot sig själv:

– Det är fascinerande att läsa om allt som händer i kroppen när man är gravid.

I nya ELLE finns även ett unikt bildreportage av fotograf Marcus Ohlsson och ELLEs Creative Director Cia Jansson. Den enda bilden som hittills visats kan du se här.

Att gå på exklusiva välgörenhetsevent för att dra in pengar till rörelsen ingår i Prinsessan Madeleines vardagsliv:

– Galaklänningar och höga klackar är en del av arbetsuniformen, säger Madeleine till ELLE.

Se några av våra omslag nedan. Det första omslaget i färg är det som säljs i butikerna (med start tisdag 22 oktober). De övriga är exklusivt framtagna för våra prenumeranter.

Foto Marcus Ohlsson