Prinsessan Dianas största fashion moments

Prinsessan Dianas största fashion moments

Den 31 augusti har det gått ofattbara tjugo år sedan prinsessan Diana dog i en bilolycka i Paris. Men minnet av henne har inte bleknat. Här har vi samlat de mest oförglömliga modeögonblicken med en av de mest omtyckta och älskade kungligheterna i modern tid.
31 augusti, 2017
(ELLE) Prinsessan Diana - 13 looks världen fortfarande kopierar
Slå på ljud

Diana inspirerar och fascinerar, och många kreativa själar i modevärlden har tankat inspiration från Dianas guldålder under 80- och 90-talet. Hennes signaturstil är högaktuell och ingen kunde bära färgstarka, eleganta cocktailklänningar eller jeans med en enkel vit skjorta som hon. Hon är oförglömlig, både som person och stilikon, och har format generationers bild av en modern prinsessa.

Här har vi samlat fina och inspirerande bilder på Prinssessan Dianas oförglömliga stil.

Håret

Prinssessan Dianas korta frisyr påverkade hela 80-90-talets hårlook. Utvecklingen gick från en kort pottfrisyr, till en vildare 80-tals look och slutligen till 90-talets snygga backslick.

Den vita klänningen

Vacker som dag i vackert vitt! Prinsessan Diana hade en fäbless för vita aftonklänningar – inte så konstigt för hon såg alltid smashing ut.

The WOW factor

Klänningar med det lilla extra fanns det gott om under 80- och 90-talet och Diana bar upp dem alla med bravur.

Casual Chic

Allt var inte bara gala och glamour för prinssessan Diana. Det fanns helt ”vanliga” dagar som krävde en mer nedtonad vardagslook.

Hattarna

Många officiella uppdrag kräver en hatt av kungligheter. Vilken tur att 1980-talets mode var fullt med vackra hattar.

Foto IBL