Populärt: ShoppingtipsModetrenderSe Min LookSommarmodeBadmodeOutfits till bröllopMidsommarklänningar

Pressbyrån blir Modebyrån under Stockholm Fashion Week

12 jan, 2018 
AvJohanna Lejon
Under Stockholm Fashion Week som i år går av stapeln 21–23 januari kommer Pressbyrån ihop med svenska designern Ann-Sofie Back öppna fotoutställningen Modebyrån.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Besökare kommer kunna ta del av höjdpunkterna av Anders Edström och Ann-Sofie Backs mångåriga samarbete för internationella publikationer som Dazed and Confused, Self Service och Purple Magazine. En utvald del av utställningen publiceras sedan exklusivt i nästkommande nummer av internationella magasinet Re-Edition som släpps under modeveckan i Paris.

– Jag har länge haft ett kreativt utbyte med Anders Edström och vi sitter på ett stort arkiv av både publicerat och refuserat material. Extra kul känns det att Pressbyrån, som i så många år varit modemagasinens hemvist gillade idéen och är med på projekte, säger Ann-Sofie Back, grundare av BACK.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Modebyrån slår upp sina portar på Strömkajen utanför Grand Hôtel under modeveckan, i anknytning till den ordinarie Pressbyrån på platsen.

– Vi på Pressbyrån brinner för våra magasin och vi har ett unikt utbud av modemagasin. Att öppna Modebyrån under Stockholm Fashion Week ihop med ett så spännande namn som Ann-Sofie Back känns otroligt kul! Vi tror och hoppas på en succé för utställningen, säger Lennart Schultz, marknadschef på Pressbyrån.

Bakom idé och koncept står BACK i samarbete med Redgert Comms.

Läs mer:

ELLE-intervju: Ann-Sofie Back

Mina galaminnen: Ann-Sofie Back

Foto Anders Edström

Annons