Populärt: ShoppingtipsModetrenderSe Min LookSommarmodeBadmodeSommarklänningarOutfits till bröllopHöstens trender

Pradas herrvisning, Lana del Ray för H&M och Veronique Branquinhos comeback

27 jun, 2012 
AvLisa Arnell
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Vår nyhetsspanare Anna Kopito ger dig senaste nytt från modevärlden här på elle.se. Flera gånger i veckan levereras de i samlad form under vinjetten modespion här. Dagens laddning kommer här.

> Läs fler modespioner!

> Läs Annas blogg!

av ANNA KOPITO foto STELLA PICTURES, PRESSBILDER

PRADAS HERRVISNING SS 2013

Det kommer att dröja innan vi får se Miuccia Pradas kollektion för våren 2013. Däremot ger Pradas herrvisningar oss oftast en ledtråd på vad vi kommer att få se för oss tjejer senare i höst. I söndags visades herrkollektionen i Milano och enligt Prada bör männen klä sig i fyrkantiga siluetter, pannband, tvåfärgade skjortor, sportiga plagg och badtofflor. Det passar ju oss utmärkt som alltid uppskattar minimalism och enkelhet.

Annons

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

LANA DEL REY FÖR H&M

Lana Del Rey har redan fått en Mulberryväska uppkallad efter sig, Christopher Kane spelade hennes låt Video Games under hans senaste modevisning och hon har synts till på ett flertal magasin världen över. Enligt ryktena ska sångerskan nu också ha blivit fotograferad för H&M i New York för en kommande reklamkampanj, vilket ännu en gång tyder på att hon har erövrat modeindustrin med sin fantastiska röst.

VERONIQUE BRANQUINHOS COMEBACK

Annons

Det är inte bara Jil Sander och Hedi Slimane som har saknat modeindustrin. Veronique Branquinho återvänder till catwalken efter tre år och kommer att visa sin kollektion under den kommande modeveckan i september i Paris.

Annons