Prada visar upp sin resortkollektion i New York – se bilderna

Prada resoerkollektion, visning i New York

Coola italienska modehuset Prada visade sin resortkollektion i New York den 2 maj 2019. Spana in hela kollektionen här!
03 maj, 2019

Förutom de massiva prêt à Porter-visningarna två gånger om året tävlar modehusen också om att ha de mest påkostade resortkollektionsvisningarna, gärna på exotiska och lyxiga destinationer.

Den här säsongen har Dior visat i magiska Marrkech och Chanel höll sig till Paris. De andra stora husen som är i pipen att visa de enormt kommersiellt framgångsrika kollektionerna är Gucci, som söker sig till hustes rötter planerar att visa i Rom och franska Louis Vuitton drar till New York. Hela maj kan vara riktigt körigt för de stora redaktörerna, kändisar och influnecers som jettar världen runt för att spana in fabulöst mode på makalösa locations.

Som ni förstår måste många parfymer och väskor säljas för att bekosta dessa jättespektakel. Men det är intressant att ha koll på dessa stora kollektioner för de är oftast dessa som väldigt kommersiellt gångbara och ligger ute en lång period i modehusens butiker och de stora webbshopparna.

Prada visade i New York

Den 2 maj 2019 packade italienska Prada ihop sitt pick och pack och begav sig till New York där de byggde upp ett rosa litet Prada-universum på den coola lokalen The Piano Factory.

Kollektionen är en en nytolkning garderobsklassiker som stora rockar, blazers, sköna kjolar och kabelstickade tröjor – allt i en uppdaterad lös siluett och självklart med Miucca Pradas twist på detaljerna. Siluetten är lös och allt sitter på höften med utanpåskjortor och tröjor som är stylade i skön höftlängd.

Inte en markerad midja i sikte (så skönt). Modehuset passar också på att re-lansera sin första it-väska: the bowling bag. Den gjorde sin debut i Pradas s/s kollektion från 2000 Sincere Chic. Man firar 20-års jubileet med att släppa fyra olika varianter på den kultiga väskan.

Se hela Pradas resortkollektionen här:

Prada

Prada

Prada

Prada

Prada

Prada

Prada

Prada

Prada

Prada

Prada

Prada

Prada

Prada

Prada

Prada

Prada

Prada

Prada

Prada

Prada

Prada

Prada

Prada

Prada

Prada

Prada

Prada

Prada

Prada

Prada

Prada

Prada

Prada

Prada

Prada

Prada

Prada

Prada

Prada

Prada

Prada

Prada

Prada

Prada

Prada

Prada

Läs mer:

Se alla bilder från Chanels härliga resort-visning i Paris

Alla bilder från Dior Cruise 2020 Collection i Marrakech