Populärt: ShoppingtipsModetrenderSe Min LookSommarmodeBadmodeSommarklänningarOutfits till bröllop

Prada for Adidas – första bilderna på designsamarbetet

25 nov, 2019 
Prada x adidas första bilderna från designsamarbetet
Väntan är äntligen över! Nu avslöjas designsamarbetet mellan Prada och Adidas – se produkterna här!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Modevärlden har spekulerat vilt sedan Adidas och Prada tidigare under hösten avslöjade ett stort kommande designsamarbete som de valt att kalla Prada for Adidas. Höstens stora fråga har därför varit: hur kommer produkterna se ut?

Nu avslöjar streetwear-varumärket Adidas och det italienska modehuset Prada äntligen de kommande produkterna – via deras Instagramkonto. Det är kanske inte helt oväntat två av modehusens mest ikoniska modeller: Adidas ikoniska sneaker Superstar och Pradas ikoniska bowlingväska The Bowling Bag som har uppdaterats och moderniserats.

Prada for adidas

Adidas Superstar från 60-talet

Adidas klassiska Superstar-modell släpptes första gången 1969, först som en basketsko men kom snabbt att bli en ikonisk modell som burits av otaliga artister genom åren. Sneakern har nu fått liv igen i designsamarbete med Prada. Superstar-sneakern i unisex modell släpps i begränsad utgåva om 700 par. Varje par är märkt med utgåva på utsidan tillsammans med Pradas logotyp.

Pradas ikoniska The Bowling Bag från 2000

Italienska modehuset Prada passade tidigare i år på att re-lansera sin första it-väska: The Bowling Bag. Väskan gjorde först sin debut i Pradas vårkollektion från 2000 och under hösten firar man väskans 20-års jubileum med att släppa fyra olika varianter på den kultiga väskan – och det tycks inte ha varit nog. Nu släpps den alltså en ytterligare variant av den berömda The Bowling Bag tillsammans med Adidas. Väskan släpps i vitt läder med funktionaliteten av en Adidas gymbag.

Samarbetet präglas av Pradas kärlek till italienskt läder och kommer säljas i begränsad upplaga. Båda produkterna finns tillgängliga i utvalda Prada- och Adidasbutiker såväl som online och släpps den 4 december.

Foto: Adidas

LÄS MER: 

10 stickade tröjor vi satsar på vintern 2019

Därför är cruise collections viktiga för modehusen

Så stylar du vinterns maxade accessoartrend 2019

Annons