Powersystrar frontar Balmainkampanj

21 jul, 2015 
AvNina Campioni
Annons

Balmain vet hur man skapar uppmärksamhet kring sitt märke. Regel nummer ett: ha en nära kontakt med Kardashianklanen. Nu frontar yngsta systrarna senaste kampanjen.

Kommande H&M-designern Oliver Rousteing har gjort sig själv och sitt märke känt för dramatiska och gärna stjärnspäckade kampanjer. Han är också BFF med Kardashian-klanen. Två recept till framgång just nu. För inte så längesen frontade Kim Kardashian West och Kanye West Balmains kampanj och nu är det dags för de yngsta systrarna, Kendall och Kylie Jenner. De får också sällskap av två andra syskonpar, nämligen Gigi och Bella Hadid och Joan och Erika Smalls. Systerskap är alltså det nya heta.

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

– De representerar en ny generation av fashion, med öppna själar, de är unika och inte rädda för att sticka ut. Jag ville också visa på den unika kärlek utan villkor som syskonskap är, berättar Oliver Rousteing.

Relaterad läsning till Jenner/Kardashians:

Annons

Kampanjbilderna som du hittar i bildspelet nedan är tagna av Mario Sorrenti.

Relaterad läsning till Jenner/Kardashians:

Annons
Innehåller annonslänkar