Popduo och älvor i magiskt skogsrave – se Maria Nilsdotters kortfilm här!

Maria Nilsdotter kortfilm

Missa inte Maria Nilsdotters fängslande kortfilm inspelad i Nackareservatet utanför Stockholm som bjuder på en och en annan surprise!
26 augusti, 2020

Maria Nilsdotters mystiska universum tar plats i en avancerad kortfilm, fylld med underbara varelser och fängslande karaktärer. Den magiska modefilmen har hämtat inspiration från skandinavisk folklore, den mörka nordiska naturen och de mystiska och fantastiska landskapet av den svenska målaren John Bauer.

Lightyears Ago-kollektionen lanseras i höst

I kortfilmen får vi följa Tuvstarr, en förlorad prinsessa (spelad av den svenska modellen Lovisa Lager) på jakt genom den mörka skogen för att finna hennes gyllene hjärthalsband. Efter ett oväntat möte hamnar hon vid ett skogsrave med älvor och häxor som dansar i en trance iklädda Maria Nilsdotters skatter. Popduon Rebecca & Fiona står för musiken och Maria Nilsdotter själv sveper även hon förbi. Filmen visar upp ett kurerat urval av Marias signaturstycken från det senaste decenniet, samt en sneak peak på nya smycken från hennes senaste Lightyears Ago -kollektion som lanseras hösten 2020.

Popduon Rebecca & Fiona medverkar i kortfilmen.

Den magiska modefilmen har hämtat inspiration från skandinavisk folklore, den mörka nordiska naturen och de mystiska och fantastiska landskapet av den svenska målaren John Bauer.

Filmen är regisserad av Joanna Nordahl och fotograf Erik Henriksson – som bland annat jobbat med The Weekend och Beyoncé.

LÄS MER: 
Se Maria Nilsdotters mystiska universum
Slå på ljud