Podcast: Modeprofilerna om Isabel Marant (och kollektionen för H&M)

31 okt, 2013 
AvLisa Arnell
Annons
IMG_3721

Den 14 november släpps Isabel Marants kollektion för H&M i butik (och online). I fredags firades samarbetet i Paris med mängder av inbjudna, både kända och okända, gäster. ELLEs Jenny Fredriksson var på plats och intygar att det är en fantastisk kollektion vi kommer att få ta del av senare i höst (se alla plaggen här).

I podcasten H&M Audio Fashion Show leder ELLEs modechef Cia Jansson ett samtal kring personen och designern Isabel Marant med några av Sveriges främsta modeprofiler. Från och med i dag kan du lyssna på den här på elle.se, båda avsnitten ligger här nedanför.

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Tillsammans med Emilia de Poret (stilikon och moderedaktör TV4), Daniel Lindström (modechef Café), Pamela Bellafesta (stylist och modechef på Sofis mode) och Claes Juhlin (modechef King) samtalar hon om Isabel Marant, både som person och designer, den kommande kollektionen för H&M och så tycker de till om utvalda plagg – och fastslår vad de saknar.

Lyssna på de båda avsnitten här nedan. En modepodcast som du inte bör missa!

black-line

H&M Audio Fashion Show – del 1

Panelen pratar om personen och designern Isabel Marant. Vem är hon? Hur startade hennes karriär? Vad gör henne så uppskattad och även kopierad? Vad ligger bakom hennes succé?

Annons

[soundcloud id=’117754922′]

H&M Audio Fashion Show – del 2

Panelen recenserar och tycker till om delar av kollektionen och fastslår vilket plagg som kommer att bli

[soundcloud id=’117754923′]

black-line

Bilder från inspelningen av podcasten:

Från vänster: Pamela Bellafesta, Claes Juhlin, Cia Jansson, Emilia de Poret och Daniel Lindström. 

Audio2

Audio3

Bilder från lanseringsfesten i Paris:

Presentation

Presentation

Presentation

Presentation

Performance

av LISA ARNELL foto H&M

Annons