Populärt: ShoppingtipsModetrenderSe Min LookSommarmodeBadmodeSommarklänningarOutfits till bröllopHöstens trender

Phoebe Philo lanserar sitt egna märke – här är allt vi vet

30 okt, 2023 
Phoebe Philo eget märke.
Efter år av förväntan är stunden äntligen här. Modevärldens darling Phoebe Philo är tillbaka i rampljuset med ett eget märke som lanserats idag. Här är en efterlängtad första titt!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Äntligen! Efter år av förväntan och spekulationer är årets mest efterlängtade modehändelse äntligen här. Phoebe Philo gör comeback i modebilden och lanserar äntligen ett märke under sitt egna namn från och med idag den 30 oktober.

David och Victoria Beckham - stilresanBrand logo
David och Victoria Beckham - stilresan

Den brittiska designern som startade sin karriär som Stella McCartneys första assistent skapade sig en stark fanbase under hennes tid hos Chloé där hon arbetade under 2001 till 2006. Och givetvis under hennes år som kreativ chef hos det franska modehuset Celine, som då stavades Céline.

Annons

EN FÖRSTA TITT PÅ PHOEBE PHILOs egna märke

Enda sedan 2021 när den omtyckta designern gick ut med nyheten om att hon arbetar för att lansera sitt alldeles egna märke har förväntningarna varit skyhöga. Och det var först nyligen som modefolket fick en efterlängtad uppdatering. I februari 2023 annonserade hon nämligen sitt varumärke med ett Instagram-konto signerat Phoebe Philo tillsammans med en nedtonad hemsida med texten "Registrera dig här för nyheter och ytterligare information". En registrering som är det enda sättet att få tillgång till att köpa plagg från märket som äntligen slagit upp dörrarna på Phoebephilo.com. Om vi är peppade? Svar JA!

Annons
Supermodellen Daria Werbowy tillbaka hos Phoebe Philo.
Phoebephilo.com
Brun fuskpäls och brun väska från Phoebe Philo.
Foto: PhoebePhilo.com
Annons
Kappa och puffiga vita byxor från Phoebe Philo..
Foto: PhoebePhilo.com

En första blick på det efterlängtade lyxmärket och det osar av Philos signatur med tidlös minimalism samtidigt som en rå känsla genomsyrar både bilder och plagg. Ytterplagg och kavajer med skarpa skräddade snitt är givetvis i centrum men även skräddade plagg med en rå twist visas! Bland annat ett par kostymbyxor klädda med dragkedjor som sträcker sig från tå till midja på byxornas baksida. Även accessoarfronten visar ett hantverk med det lilla extra! Med lanseringen presenterar varumärket en vision om att erbjuda ett märke utan överproduktion, överblivna material och en organiserad distributionskedja.

Annons
Skor med spetsig tå från Phoebe Philo.
Foto: PhoebePhilo.com
Brun läderjacka signerad Phoebe Philo.
Foto: PhoebePhilo.com

Foto: PhoebePhilo.com

Annons
Halsband med texten "Mum" från Phoebe Philo.
Foto: PhoebePhilo.com
Byxor med dragkedja från Phoebe Philo.
Foto: PhoebePhilo.com
Annons


Sugen på att se mer av det nylanserade (och om du frågar oss) kommande it-märket? Klicka dig in här för att botanisera vidare!

HON ÄR KVINNAN BAKOM EN RAD IT-VÄSKOR HOS CÉLINE

Hennes tid hos Céline välkomnande en ny era i modevärlden då hon omdefinierade vad kvinnor strävar efter att bära. Med en minimalistisk estetik, rena linjer och tonal färgpalett skapade hon en stark lust hos både kritiker och konsumenter. Hon är kvinnan bakom många av husets it-väskor, allt från den lilla axelremsväskan trio till den stora Luggage-väskan som än idag står sig stark. Kanske minns du även Alphabet-halsbandet med en rejäl bokstavsberlock? Eller skorna med klack och dekorativ tå som snabbt blev en Céline-klassiker? Dessutom skapade hon en rad nytänkande kampanjer som skapade henne en stark position i modebilden och när hon klev av sin roll hos det franska modehuset 2018 lämnades hennes fans med ett tomrum – som nu väntas fyllas!

Annons
Halsbandet Alphabet från Phoebe Philos tid hos Céline.
Halsbandet Alphabet från Phoebe Philos tid hos Céline är fortfarande populärt på andrahandsmarknaden. Klicka på bilden för att spana in det hos Vestiaire collective.
Beige trenchcoat, skinnbyxor och boots från Céline SS18.
Phoebe Philos design hos Céline SS18.Filippo Fior/Launchmetrics/spotlight
Annons
Annons