Populärt: ShoppingtipsStylingtipsVårmode 2024Se Min LookTrendiga vårskorELLE-galanRöda mattan

PhoEbe Philo gör comeback efter tre år – ett modehus i hennes namn

12 jul, 2021 
AvMichelle Lannerhjelm
Phoebe Philo gör comeback
Som vi väntat. Idag återvände den brittiske designern Phoebe Philo med sitt egna modehus i hennes namn. Varumärket förväntas att dyka upp under början av 2022, och vi är mer än redo!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
7 saker du vill veta om Kendall JennerBrand logo
7 saker du vill veta om Kendall Jenner

Den brittiske designern Phoebe Philo gör comeback till modebranschen efter tre år med en heroisk stämpel och en minoritetsinvestering från ett av världens största företag inom lyxbranschen – det franska holdingbolaget LVMH. För nuvarande tillkännages varumärket som en kläd- och accessoarlinje – men vi hålla ut lite till då den förväntas att dyka upp under Januari 2022.

– Att vara i min studio och skapa igen har varit både spännande och otroligt tillfredsställande. Jag ser väldigt mycket fram emot att komma tillbaka och återfå kontakten med min publik och människor överallt. Att vara oberoende, att styra och experimentera på mina egna villkor är enormt viktigt för mig, berättar Phoebe Philo i det officiella tillkännagivandet.

Annons

En tidlös inspiration

Vi känner igen Phoebe Philo som tidigare kreativ chef för bland annat Chloé och Céline, det sistnämnda modehuset fram till 2018, där hon arbetade hårt för att designa tidlösa plagg "som klarar tidens test" enligt hon själv.

– Det kändes bättre för mig att arbeta med en idé om en garderob än för mycket trend, sa hon under sin Céline-debut 2009.

Phoebe Philo återvänder efter tre år

Hon satte inte bara egna trender i överflöd utan lämnade även ett avtryck för inspiration till modevärlden. Hon utbildade en hel klass av designers som vi alla kanske känner igen: Bottega Venetas Daniel Lee, New Yorks Peter Do och Londons Rok Hwang. Vi har saknat och vi har längtat och nu är dagen kommen – hon har äntligen återvänt och vi är så glada att ha en storslagen Phoebe Philo tillbaka i modevärlden.

Foto: TT

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons