Populärt: ShoppingtipsStylingtipsVårmode 2024Se Min LookTrendiga vårskorELLE-galanRöda mattan

Philosophy di Alberta Ferrettis nya creative director, Kenzo gästar Pitti Oumo och Karl och Kanye lunchar

28 okt, 2012 
Av
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Vår nyhetsspanare Anna Kopito ger dig senaste nytt från modevärlden här på elle.se. Flera gånger i veckan levereras de i samlad form under vinjetten modespion. Dagens laddning kommer här.

> Läs fler modespioner!

> Läs Annas blogg!

av ANNA KOPITO foto STELLA PICTURES

ALBERTA FERRETTIS TAR HJÄLP AV EN UNG TALANG

Alberta Ferretti ska ta hjälp av en ny designertalang, Natalie Ratabesi, som har blivit underlinjen, Philosophys nya creative director. Alberta Ferretti själv ska fokusera mer på huvudlinjen. Natalie föddes i London, men är uppvuxen i Rom och kan förhoppningsvis föra med sig lite av den italienska elegansen till kollektionerna. Hon sägs även vara väldigt erfaren designer, då hon har jobbat för Oscar de la Renta, John Galliano och Ralph Lauren efter att hon tog sin examen från Central Saint Martins i London. Natalies första kollektion för Philosophy kommer att visas i februari, och enligt henne själv vill hon att kvinnor ska känna sig vackra och bekväma i henne kläder. Hennes mål är att kollektionen ska kunna passa många olika typer av kvinnor, och att fem vänner ska kunna shoppa tillsammans och hitta något som passar var och en.

Annons

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

GARANCE DORÉS SAMARBETAR MED EQUIPMENT

Att modeföretag väljer att jobba med inflytelserika bloggare är inte längre ett nytt fenomen. Numera gäller att det vara kreativ och få det att se ut som ett genuint samarbete. Garance Dore lyckades med detta när hon bjöd in sina väninnor, och street style-ikonerna som vi numera är bekanta med, till en fotografering där samtliga fick ha på sig Equipment-blusar. I klippet nedan ser vi hur det gick till.

KENZO SKA GÄSTA PITTI UOMO

Kenzos Carol Lim och Humberto Leon har på kort tid blivit industrins älsklingar. Under den kommande upplagan av mässan Pitti Uomo, som kommer äga rum i Florens den 8 till 11 januari, kommer den coola designerduon att gästa. De tidigare gästdesigner brukar hålla speciella presentationer av deras arbete, men ännu är det inte klart vad Carol och Humberto planerar att göra. Däremot kan man vara säker på att de kommer bjuda på något kreativt och sevärt.

KARL LAGERFELD OCH KANYE WEST HAR NÅGOT PÅ GÅNG

Karl Lagerfeld och Kanye West sågs luncha på Mercel Hotel i New York förra veckan. Det verkar som att Kanye vägrar att ge upp sin dröm att jobba inom modeindustrin och just nu spekulerar modeindustrin i vad de planerar att göra ihop.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons