Pernille Teisbaek x Mango lanserar exklusiv kollektion – tidlös och hållbar

07 okt, 2021 
AvMichelle Lannerhjelm
Pernille x Mango lanserar kollektion.
Idag lanseras ett rykande samarbete mellan varumärket Mango och alltid lika inspirerande Pernille Teisbaek – två favoriter kombinerat i en exklusiv kollektion. Klassiska snitt och överdimensionerade silhuetter – här är kollektionen för dig att spana in.
Annons

Idag lanseras det exklusiva samarbetet mellan Pernille Teisbæk x Mango där det bjuds på tidlösa kreationer i hållbara material. Pernille Teisbaek, stylist, kreativ chef, entreprenör och mamma har samarbetat med Mango i många år där hon varit med på varumärkets kampanjer, och under åren blivit en ikon för den skandinaviska stilen.

Lång kappa med svart kjol och vit t-shirt från Pernille x Mango.

En tidlös kollektion för alla tillfällen

Med Mangos DNA i ledning av designern Justica Ruano kombinerat med Pernilles skandinaviska uttryck bjuds det på en stilsäker kollektion planerad för att fungera för alla tillfällen – från vardag till fest! Vi blickar mot klassiska snitt och överdimensionerade silhuetter, där färgpaletten ligger i neutral kulör. Utstickande färger som blyblått och svart faller in perfekt och de formella kombinationerna gör kollektionen hel. Helt enkelt en kollektion med för dig som söker basgarderoben med hög modegrad.

Annons

– Jag ville skapa en samling som skulle vara tidlös. Dessa viktiga saker är för mig plagg som kan bäras både under dagen och på natten, till exempel jeans, en vit t-shirt eller en klassisk skräddarsydd jacka, säger Pernille om plaggen i kollektionen.

Blå skjortjacka med blå vida långa byxor från Pernille x Mango.
Svart topp med smala band och svarta vida byxor från Pernille x Mango.
Annons
Svart kavaj i oversize med svart kort kjol från Pernille x Mango.

Den exklusiva samlingen är tillgänglig online hos Mango och i utvalda butiker från och med idag den 7 oktober.

Annons
Innehåller annonslänkar