Pernille Teisbaek x Mango lanserar exklusiv kollektion – tidlös och hållbar

Pernille x Mango lanserar kollektion.

Idag lanseras ett rykande samarbete mellan varumärket Mango och alltid lika inspirerande Pernille Teisbaek – två favoriter kombinerat i en exklusiv kollektion. Klassiska snitt och överdimensionerade silhuetter – här är kollektionen för dig att spana in.
07 oktober, 2021
2:19

Efter reklamen: Amanda Lindh 5 frågor om mode och skönhet

(2:19)

Idag lanseras det exklusiva samarbetet mellan Pernille Teisbæk x Mango där det bjuds på tidlösa kreationer i hållbara material. Pernille Teisbaek, stylist, kreativ chef, entreprenör och mamma har samarbetat med Mango i många år där hon varit med på varumärkets kampanjer, och under åren blivit en ikon för den skandinaviska stilen.

En tidlös kollektion för alla tillfällen

Med Mangos DNA i ledning av designern Justica Ruano kombinerat med Pernilles skandinaviska uttryck bjuds det på en stilsäker kollektion planerad för att fungera för alla tillfällen – från vardag till fest! Vi blickar mot klassiska snitt och överdimensionerade silhuetter, där färgpaletten ligger i neutral kulör. Utstickande färger som blyblått och svart faller in perfekt och de formella kombinationerna gör kollektionen hel. Helt enkelt en kollektion med för dig som söker basgarderoben med hög modegrad.

– Jag ville skapa en samling som skulle vara tidlös. Dessa viktiga saker är för mig plagg som kan bäras både under dagen och på natten, till exempel jeans, en vit t-shirt eller en klassisk skräddarsydd jacka, säger Pernille om plaggen i kollektionen.

Den exklusiva samlingen är tillgänglig online hos Mango och i utvalda butiker från och med idag den 7 oktober.

Missa inte

Tidlöst glam när Louis Vuitton visar vårens mode

Följ med på Louis Vuittons tidsresa!

Så ser våren ut för Giambattista Valli – Paris Fashion week

Sensuellt och feminint!

Hållbart glam när Stella McCartney intog Paris Fashion Week

En väska gjord av svamprötter!